Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Kox.mania píše:Ted nemyslím si, že vyházení interiéru a zahlazení prahů nejde nějak k sobě.
Kór u tigry když tam jsou debilní záslepky pro hever, co tam akorát špatně drží![]()
Myslím, že když se zahladí, tak je to jedině dobře![]()
Tommís83: odpovídal jsem Ti už dopoledne
K těm 15%
Tigra je na nich sériově, myslím, že když dám 195/50 gumu, mohlo by to bejt dobrý.
Jinak co si myslíte třeba o nějakejch takovejch..?
tohle jsou ty rejsingi, ne každej si potřebuje honit ego na tuning cupuKes@m píše:Tohle to je jako co? Tuning racing nebo co??
mc-otka píše:Kox.mania píše:Ted nemyslím si, že vyházení interiéru a zahlazení prahů nejde nějak k sobě.
Kór u tigry když tam jsou debilní záslepky pro hever, co tam akorát špatně drží![]()
K těm 15%
Tigra je na nich sériově, myslím, že když dám 195/50 gumu, mohlo by to bejt dobrý.
tak ten nápis mono místo momo mně dostal![]()
![]()
![]()
Tak to dobre delas, jj kdyz uz budes lakovat tak ty zrkadla origo v laku budou good, jinak urcite 15" a trosku k zemi a bude to parada, zadni svetla jsou good seriove a predni bych dal cirou optiku a bude to fesanda a mas v planu neco s predni kapotou?Kox.mania píše:To Berry: origo zrcátka mám doma, tady s těma pajzlama jsem to už koupil a jelikož se budou stříkat prahy do barvy a tak, tak čekám, aby se to udělalo všechno najednou.
Jinak ty kola, mě se vzhledově opravdu líbí, ale nekoupím je.Vyberu si nějaký jiný 15" a hotovo
Dej si facku, mě dostává jak je schopnej někdo ze sebe udělat vola jednim postemmc-otka píše:Kox.mania píše:Ted nemyslím si, že vyházení interiéru a zahlazení prahů nejde nějak k sobě.
K těm 15%
[
tak ten nápis mono místo momo mně dostal![]()
![]()
![]()