Simmy píše:Chyba že jsi to vyklopil vše naráz měl si nám z toho udělat adventní kalendář každý den jedna kárka a poslední den přijde ježíšek
Nene, jezisek se jmenuje uplne jinak hihi. Jinak jsem se dlouho branil a az ZEMi me donutil , sehnat vsechny fotky, ja jsem totiz na foceni lempl........
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
A nebo, kolik hodin denne a kolik dni v tydnu , jsi schopnej makat? Ale jako makat, pracovat?[/quote]
on je línej jak veš,ale já dokážu 24h denně 7 dní v týdnu [/quote]
Njn ale BALI , mas zase spatne kamaradky na to, aby jsi delal u me vis?
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
pavelini píše:A nebo, kolik hodin denne a kolik dni v tydnu , jsi schopnej makat? Ale jako makat, pracovat?
on je línej jak veš,ale já dokážu 24h denně 7 dní v týdnu [/quote]
Njn ale BALI , mas zase spatne kamaradky na to, aby jsi delal u me vis? [/quote]
já vim...se i divim,že na mě reaguješ
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
pavelini píše:A nebo, kolik hodin denne a kolik dni v tydnu , jsi schopnej makat? Ale jako makat, pracovat?
on je línej jak veš,ale já dokážu 24h denně 7 dní v týdnu
Njn ale BALI , mas zase spatne kamaradky na to, aby jsi delal u me vis? [/quote]
já vim...se i divim,že na mě reaguješ [/quote]
A vis proc reaguju? jen proto, ze velice rad posuzuju lidicky dle sebe a ne tak, jak se o nich mluvi.nedam na levne reci a naopak dam jen na svuj osobni usudek a zkusenost.
on je línej jak veš,ale já dokážu 24h denně 7 dní v týdnu
Njn ale BALI , mas zase spatne kamaradky na to, aby jsi delal u me vis?
já vim...se i divim,že na mě reaguješ [/quote]
A vis proc reaguju? jen proto, ze velice rad posuzuju lidicky dle sebe a ne tak, jak se o nich mluvi.nedam na levne reci a naopak dam jen na svuj osobni usudek a zkusenost.[/quote]
ja taky nedám dopustit na osobní setkání
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
mno jasný a proto mám tři starý plečky, protože mám prachy na nový [/quote]
Njn ale tweety, mela jsi rict driv, kde makas, dostavuju barak a tak se mohl udelat nejakej zapocet ne Nic taky nereknes, pak se ti X5tkou na 21kolech lepim na prdel Tve E36 a ty nic no. To je furt do kola sakra.......
A vis proc reaguju? jen proto, ze velice rad posuzuju lidicky dle sebe a ne tak, jak se o nich mluvi.nedam na levne reci a naopak dam jen na svuj osobni usudek a zkusenost.[/quote]
ja taky nedám dopustit na osobní setkání [/quote]
Jsem slysel , uplnej opak, z overeneho zdroje.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Kajicku s Tebou kdykoliv reknes.
Tommy, ta taky?
Tata, jen ty, znas realitu ne? To nebudu posuzovat, byt mam na to svuj nazor.
Bali, na co ti mam odepsat? Aha. SZ......
tweetyna píše:mno jasný a proto mám tři starý plečky, protože mám prachy na nový
Njn ale tweety, mela jsi rict driv, kde makas, dostavuju barak a tak se mohl udelat nejakej zapocet ne Nic taky nereknes, pak se ti X5tkou na 21kolech lepim na prdel Tve E36 a ty nic no. To je furt do kola sakra.......
mno a to je vono todlecto... člověk hledá co by kde "poladil" aby bylo a ty správný lidi o sobě nikdy neví a střechu už máš?? ty zas dělá mladej ale vzhledem k počasí jdu asi zase s křížkem po funuse co?
Naposledy upravil(a) tweetyna dne 02 pro 2009 19:26, celkem upraveno 1 x.
pavelini píše:Kajicku s Tebou kdykoliv reknes.
Tommy, ta taky?
Tata, jen ty, znas realitu ne? To nebudu posuzovat, byt mam na to svuj nazor.
Bali, na co ti mam odepsat? Aha. SZ......
necháme to bejt třeba se někdy potkáme a názor změníš
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....