Vyce proudu na hudbu?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Vyce proudu na hudbu?
Prosim o radu, poridil jsem si zesik Crunch GTS 4125 a Subwoofer InPhase XTB 212 Dual 12 "2800W kabiny.Mam i kapacotator 1,0 Farad.Ale kdyz to zapnu a ohulim tak vydim ze to bere dost stavy i kdyz mam nastartovane auto cos je peugeot 205,proste to nestiha dobyjet a chci se zeptat co stim?Premyslel jsem silnejsi baterku a take silnejsi alternator at to dava vyce stavy.Ale necham si poraditat neudelam nejakou blbost,tak vam vsem diky za rady 

- Mefistisko
Re: Vyce proudu na hudbu?
přemýšlels dobře 

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??

tak dik,ale jak silnej alternator a baterku?tet mam altas kterej dava 55KW.
Hele já nevím jak tobě ale mě dává alternátor Ah a ne Kwhrebec píše:tak dik,ale jak silnej alternator a baterku?tet mam altas kterej dava 55KW.
- Mefistisko
von to má místo "kompresoru" víš co
....... sežeň si ze stejnýho auta někde v katalogu jaký nejsilnější altíky se tam dávali ... a dyštak si ho sežeň ... to je nejjednodužší .... jinak je to docela pracný zabudovat nějakej jinej .... počínaje držákama a konče řemenicou .....

....... sežeň si ze stejnýho auta někde v katalogu jaký nejsilnější altíky se tam dávali ... a dyštak si ho sežeň ... to je nejjednodužší .... jinak je to docela pracný zabudovat nějakej jinej .... počínaje držákama a konče řemenicou .....
UBER NA PLNEJ PLYN

Kubajz píše:Hele já nevím jak tobě ale mě dává alternátor Ah a ne Kw

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
samej elektrikar tady 

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá! //Fifi píše:Kubajz píše:Hele já nevím jak tobě ale mě dává alternátor Ah a ne KwTak to si ho pro změnu pleteš s akumulátorem...

A nebo Ah to je fuk pořád to má blíž než Kw

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
opravte někdo ten nadpis.... 

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
To co mám v podpisu s tím nesouvisí, pouze jsem uvedl věc na pravou míru, blbcem jsem tě nenazval, ale přišlo mi to úsměvné...Kubajz píše:Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá! //![]()

však v kliduFifi píše:To co mám v podpisu s tím nesouvisí, pouze jsem uvedl věc na pravou míru, blbcem jsem tě nenazval, ale přišlo mi to úsměvné...Kubajz píše:Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá! //![]()

fakt ze jsem se tu hodne dozvedel ze?
A co by jsi ještě chtěl vědět? Samotná baterka ti nepomůže, pouze oddálí nevyhnutelné, proto potřebuješ i výkonnější alternátor, to jaký bude nejvhodnější pro montáž/přizpůsobení musíš zjistit sám... To už zde bylo řečeno! Nečekej však, že ti bude altík reagovat na špičkové odběry proudu, od toho tam je baterie... Být tebou, tak bych prvně zkontroloval veškerá místa, kde se můžou vyskytnout přechodové odpory (altík-karoserie-baterie-zes), protože tvé auto není zrovna nejmladší a dále to neřešil, to až v případě, že to bude nevyhnutelné...
Najdi altík,co ti pomuže více dobíjet(jak už bylo popisováno)
Natáhni pořádné kabely(věřim že tam máš nějaky set který nemusí dostačovat)
Zahoˇˇd Kapacitor
Kup pořádnou baterku,ale ne ve smyslu "větší" ale takovou která dokáže na par vteřin pustit větší vybájecí proud než seriové baterky....(je to hlavně kvuli výkonovým špičkám)
Natáhni pořádné kabely(věřim že tam máš nějaky set který nemusí dostačovat)
Zahoˇˇd Kapacitor
Kup pořádnou baterku,ale ne ve smyslu "větší" ale takovou která dokáže na par vteřin pustit větší vybájecí proud než seriové baterky....(je to hlavně kvuli výkonovým špičkám)
mohl by vyhovovat alternator z Peugota 406 1.8i HDY?r.v.97
já bych zase potřeboval výce víkonu

Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
ty voe a tohle máme vědět jak???se na něj koukni jestli je silnější...hrebec píše:mohl by vyhovovat alternator z Peugota 406 1.8i HDY?r.v.97
Pokorneo: chce to VW,ale to ti poraděj v jiné sekci

ja nevym jak to mas vedet,proto se tu ptam jestli to nahodou nekdo vy.
Já bIch se vÝce ve škole učYl, abIch tu pak nebIl za blPce 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
teda asi sem pěknej zmrd, ale tohleto je moc
alťýk sylnější než motor a on chce eště výc

alťýk sylnější než motor a on chce eště výc
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Udelej co ti tu radi a nemel porad,zjisti si co se davalo do silnejsich verzi a je to,pripadne hyr
http://www.peugeot-club.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;

dej si tranzystorak do palubovki a udelas nejlipumek píše:Udelej co ti tu radi a nemel porad,zjisti si co se davalo do silnejsich verzi a je to,pripadne hyr
http://www.peugeot-club.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;

Připadám si jako sabotér ... Ford Team Czech Republic ... Smrt Renaultu 

a nebo altyk z 1.8i HDY 

a bud na něj hrdíSubTera píše:a nebo altyk z 1.8i HDY

Připadám si jako sabotér ... Ford Team Czech Republic ... Smrt Renaultu 

To je fakt moc