Barvení máčením
Barvení máčením
Zdárek ... chtěl bych některé složitejší podvozkové díly po niklování nechat nabarvit pomocí máčení v barvě, ale bohužel jsem nebyl schopen vygooglit žádný výraz, který by mi našel firmu, která toto provádí. Neví náhodou někdo o nějaké firmě? Kontakt, odkaz, název ... díky
Re: Barvení máčením
http://www.macenivbarve.cz/cenik/postin ... 86&t=90437" onclick="window.open(this.href);return false;
dík za ochotu, odkaz vypadal nadějně a skoro sem se kopal, že sem ho nenašel
ale nějak mi nefunguje
nejen přímo odkaz, ale ani samotné stranky macenivbarve.cz

proč si to neuděláš sám doma?
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
promin jsem si dělal srandu :O)
renm: kvůli jedné nápravnici kupovat 50l barvy, abych měl zaručený dokonalý výsledek, není zrovna láce
jako samozřejmě mě nějaké nouzové řešení nemine, pokud neseženu, ale prvně se chci zeptat, zda-li někdo o něčem prostě neví 
mc-otka: já naivka

mc-otka: já naivka

A co to nechat třeba dát do komaxitu? Nebo natřít/nastříkat?
proč 50 litrů barvy?dáš si pod část nápravy plech na pečení třeba a poliješ to, co steče pak sliješ do plechovky a uděláš zas další část...
________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
co to je za způsoby?
to má nějaký klady oproti nastříkání? možná to ponoření celého předmětu do bravy bych pochopil, že se tim vylejou i dutiny... ale lití barvy z kýble teda nechápu už vubec... navíc to musí asi trošku stejkat, ne?

to má nějaký klady oproti nastříkání? možná to ponoření celého předmětu do bravy bych pochopil, že se tim vylejou i dutiny... ale lití barvy z kýble teda nechápu už vubec... navíc to musí asi trošku stejkat, ne?

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
komaxit ani nástřik se mi nedostane do dutin nápravnice 
renm: to můžu rovnou stříknout ... je tam sice pravděpodobnější, že to zateče tam kde má, ale zaručené to rozhodně není
takže bóďa Vám vlastně odpověděl
ale i tak Vám díky za náměty 

renm: to můžu rovnou stříknout ... je tam sice pravděpodobnější, že to zateče tam kde má, ale zaručené to rozhodně není

takže bóďa Vám vlastně odpověděl