Hyundai Scoupe - modrá NALEZENO!!!
Re: Hyundai Scoupe - modrá ukradeno 31.10, Praha 2
Taky ti gratuluju ze se naslo
Kazdopadne jak uz tady nekdo psal, nesli by zaridit z tamtech dily co ti sebrali? Jinak doufam ze toho kterena na nejakej patek zavrou...

Každopádně, by to chtělo informovat jaký má průběh trestný řízení + napsat jsem zřetelně jméno a adresu dotyčného. Pomůže to dalším v hledání. nikdy nevíš, tyhle kreténi budou krást dál. Soudy se táhnou roky..
" www.autowerks.cz "
Sleduju tenhle topic od toho kdy byl založenej a musim říct že sem fakt nečekal že by se to auto mohlo najít,Praha je přece jenom velká i na takovy auto ktery moc často nepotkáš
Každopádně mě to děsně potěšilo....takže gratuluju k nálezu 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Yurii je asi zmizelej
pomsta gangu byla krutá 

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
To bych na miste Yuriiho nedelal. Ten clovek ma furt nejaky prava, navic v Praze jsou stovky zlodeju. Pochybuju. ze takovejhle jouda by dokazal ukrast Octavii.tholis píše:Každopádně, by to chtělo informovat jaký má průběh trestný řízení + napsat jsem zřetelně jméno a adresu dotyčného. Pomůže to dalším v hledání. nikdy nevíš, tyhle kreténi budou krást dál. Soudy se táhnou roky..
To je u Velka ty poslední fotky ne? Co tam to auto dělalo? Pár metrů nalevo co stojí scoupé mi schořelo auto
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Zaklety misto.
http://hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=19&t=16105 Tady je odkaz na sepsanej celej příběh
Pár detailů jsem vynechal ale jinak je tam všechno 

Pětka f kombajnu
Re: Hyundai Scoupe - modrá NALEZENO!!!
SubTera: O mě nejde, myslel jsem všeobecně, kdyby m ukradl auto, díky pojistce založené na začátku krize bych na tom ještě vydělal 

" www.autowerks.cz "