EDIT: STK ti udělají i když to není tvoje auto, stačí VTP v ruce
Moderátor: Dave0401
a to ti říkal kdo?max3rx píše:nemusí
dky si ji používal naposled? ja minulý týden a od roku 2009 musí byt ověřenáLuke_TDI píše:Ja jsem nikdy plnou moc overenou nemel a zadny problem.
asi to je podle ksichtuwesly.TDI píše:říkám vám že na DI v karviné jsem s neoverenou plnou moci pro odhlásení neuspel
Musí být RČ. ne že jen stačíJurisek16 píše:STK má si myslím dobře ošéfovanou...když mi říkal jak prošel rapid tak projde i šlapací trojkolka s tryskovým motoremno a pojistka jasan že na 1,8
Flanel...nemáš zač...však jako tvůj tiskový mluvčí mám slušný plat
![]()
btw: mám dotaz...musí být na kupní smlouvě od prodávajícího a kupujícího (mě) i číslo občanky nebo stačí jen RČ ?
až budou STK dělat policajti tak potom možná ta placka k něčemu bude. Juris ty někdy bliješ také hovadiny že to snad není možnéJurisek16 píše:Ok flanel...ode dneška dávám výpověď jako tvůj tiskový mluvčí když jsi takový cíťaa ošefované to vlastné mít nemusíš...jsem zapomněl na to že máš placku
![]()
![]()
Flanel:kurde vždyt to znáš přijedeš na STK ukážeš kdo jsi všichni se s toho poserou vylepí ti známky a v pohodě odjíždíš....F.l.a.n.e.l. píše:až budou STK dělat policajti tak potom možná ta placka k něčemu bude. Juris ty někdy bliješ také hovadiny že to snad není možnéJurisek16 píše:Ok flanel...ode dneška dávám výpověď jako tvůj tiskový mluvčí když jsi takový cíťaa ošefované to vlastné mít nemusíš...jsem zapomněl na to že máš placku
![]()
![]()