Moderátor: Dave0401

, jinak starší se pohybujou kolem 1000zl
 , jinak starší se pohybujou kolem 1000zl  (6.400) takže 4 je vice než solidní cena
  (6.400) takže 4 je vice než solidní cena 
 a ješte ten golf a octavka toje asi 1.6?
 a ješte ten golf a octavka toje asi 1.6?

ale musel ti na mail prijit i navrh pojistne smlouvy, s tím ti to prihlasi
  ale musel ti na mail prijit i navrh pojistne smlouvy, s tím ti to prihlasi  ...jinak s gustem na tebe myslím ale jeste nedosly ani do ČR
  ...jinak s gustem na tebe myslím ale jeste nedosly ani do ČR 
 , mě to od alianz direct stačilo, vytisknutou ZK nebrali ale  tu smlouvu si okopčila a v vpoho mi to přihlásili
 , mě to od alianz direct stačilo, vytisknutou ZK nebrali ale  tu smlouvu si okopčila a v vpoho mi to přihlásili 

asi si to taky pořídím..
  asi si to taky pořídím..že se s tím sereš, musíš nahlásit krádež... Pak pohoda.Michal71717 píše:zelená karta a smlouva mi stačila vytisknutá při přihlášení motorky
ale teď řeším problém s trvalým vyřazením motorky s evidence, jedná se o JAWU 350, obvolal jsem polovinu míst kde likvidujou auta a řekli mi že i když dovezu motorku tak mi jí klidně vemou ale papír nedají, byl jsem na magistrátu a tam baba vůbec nevěděla, ale že prý si myslí že musí být papír a pak že pokud jí ho nepřinesu nezruší mi motorku, nedělal jste to ted někdo náhodou?

na rammstein jedeš?Hanuš píše:http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/h ... tival.html ... v ten den mam narozky, kdo mi koupi lupen? listky uz v predprodeji... a misto koncertu pro zdejsi "tunery" netreba predstavovat

to vypada nadějneHanuš píše:http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/h ... tival.html ... v ten den mam narozky, kdo mi koupi lupen? listky uz v predprodeji... a misto koncertu pro zdejsi "tunery" netreba predstavovat

-Jakub- píše:Venku dobrá prdel... Futurum - Těrlicko 1h 20min
 no a na zpátek jsem jel snad přes prahu
 no a na zpátek jsem jel snad přes prahu   ale tam jsem jel s Opelem Fronterou...tak jsem nechal náhon na prdeli no a v každé zatáčce za dva a boki pyčo !
 ale tam jsem jel s Opelem Fronterou...tak jsem nechal náhon na prdeli no a v každé zatáčce za dva a boki pyčo !   fakt sranda...na zpátek to bylo horší...Citron C5 na letňákách...nj prověřené vozy
 fakt sranda...na zpátek to bylo horší...Citron C5 na letňákách...nj prověřené vozy  
 (???ps+)
 (???ps+)