Peugeot.309 píše:Taky se těším až to bude někde na srazu,bude to pecka!
Jinak myslím že je každého věc jaké auto staví,jestli má hodnotu 5K nebo půl mega,jde o citovej vztah k tomu autu a navíc kolik do toho narval peněz,času nervů a podobně,je věc jen majitele,lepší než někde fetovat nebo chlastat a mít z toho hovno....pro jednoho je to blázen,pro druhého borec - já se řadím do druhé skupiny
Jj máš pravdu já bych se řadil do skupin obou
Blázen v dobrém slova smislu máš to krásný
díky Tak už připravuji díly na zavaření plastem ... bude jich víc, tady malá ukázka na palubovce Myslím, že interiérové plasty obsahují pár zbytečností, které budou v "clean stylu" vypadat mnohem lépe
Obdivuju tvojí trpělivost, já jsem zbavoval struktury pouze jeden dá se říct ne moc velkej plast a teda je to děs a ty děláš takový kusy jako palubka, atd.. Smekám
Nadhera moc.. Uz to nejaky ten patek sleduju a musim pochvalit. Doufam ze uvidim pristi sezonu nekde na zivo (teda pokud se dostanu na nejaky Cup) Moc parada a z fotek si to clovek ani moc neprohlidne jako v realu kde tomu venuje veskerou pozornost a sleduje vsechny detaily. Cim vic fotek sem hodis tim lip. Jinak hodne stesti a co nejmene spatnych skusenosti pri uskutecnovani sveho projektu..
díky za reakci .. příští rok bych chtěl objezdit hodně srazů .. nejen cup .. takže snad to dopadne . Doufám, že se mi vše podaří poskládat a že bude technika sloužit.
Co se týče projektu tak včera jsem odvezl plasty na zavaření ... tady ještě poslední plasty, které jsem chtěl "vycleanovat".
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
tak tohle je poslední fotka origo světel .. dnes jsem je odeslal do Prahy k profíkům ... takže bixenon s angel eyes a vybroušení originálních skel do čira, tedy žádné mizerné čiré plasty Čiré blinkry si už udělám sám doma.
koudy jaké smirky si používal? používal jsem 240 jako nejhrubší a dělalo to celkém velké rýhy, a 400 to je k zbláznění, chápu že to není hned okamžitě
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
dělám to 60tkou na sucho, pak 60tkou na mokro a pak jedu houbičkou nebo 400vkou abych strhnul chlupy. Potom se hodí první vrstva plniče, kterou brousim už tak litrem pod vodou a pak jde druhej plnič, ten brousim 2000vkou pod vodou... pak jde barva, která se zase brousí 2000vkou pod vodou a pak se už leští
Koudy23 píše:dělám to 60tkou na sucho, pak 60tkou na mokro a pak jedu houbičkou nebo 400vkou abych strhnul chlupy. Potom se hodí první vrstva plniče, kterou brousim už tak litrem pod vodou a pak jde druhej plnič, ten brousim 2000vkou pod vodou... pak jde barva, která se zase brousí 2000vkou pod vodou a pak se už leští
A pak se volá Chocholoušek,protože jestli dojde u všech plastů opravdu až k té poslední fázi,tak se z toho musí zákonitě zbláznit..
A jestli ho neodvezou a dodělá to,tak to bude petelice jako hrom
díky snad máš pravdu .... jinak ...musím se pochválit ... rozebral jsem všechny větráčky a nic jsem nepoškodil A teď buď nachromovat nebo nazlatit ... ještě nejsem rozhodnutej do bílýho introše
No já sem zatím spíš pro chrom ... je pravda, že zlato víc vynikne .. ale to možná ani nechci. Dělám takovej decent clean ... a zlato by možná až moc svítilo ... další možností je nakombinovat to ... zlato s chromem .. nevím nevím
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Určitě bych nekombinoval chrom a zlato... buď jedno nebo druhé. Ale co vybrat, to nevím... asi bych byl spíš pro to zlato
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tak všude mě ženou do chromu a jenom tady mě cpete do zlata .... docela mi to vrtá hlavou teď. Hlavně takovej kapacitor, volant atd nepřezlatim kdybych se rozkrájel. Teďka to bude rána do piána za zlacení ... ale zase je to luxus ... možná by byla i kombinace chromu a zlata .. třeba rámeček ovládání topení do chromu a ty 3 knofliky do zlatý ... no fakt nevim .. musím si to pořádně rozmyslet
No ono to rychle uteče a bude tu jaro .. to znám Tady malá ukázka co furt dělám ... brousim, brousim a brousim. Teď už je tady -12°C, tak už brousim většinou v dílničce nebo u lakýrníka. Venku sem po dvou hodinách zmrzlej jako drozd. Ale furt brousim ... a furt brousim ... a brousim a brousim ..... Chocholoušek ... vy nás ale zásobujete pane Karfík .. vás nepotěšim ... stále brousí, stále kvoká