Spotřeba je mi ukradená, když to má pěkně jet, tak ať si to pápne, to k tomu patří A pokud srovnáš spolehlivost NE a TDi, tak teda je jasnej vítěz NE
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kluci nemuzete srovnavat naftovej preplnovanej motor z atmosferickym benzinakem,to nejde ale kdyz uz jste u toho,tak na to ze C20NE je starej motor jak svine,tak verim ze pokud se o nej nekdo stara (Vymena oleje ) tak prezije nove TDI i kdyby mel 200 000km najeto
C20NE s najetýma 200 000 km je skoro ještě v záběhu
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Takže můj kadett a Lukinova Astra asi chtěli 16V že to NEčko se sere Jinak na kadettu je natažený komplet celý brzdový vedení - až za mnou někdo příjde, že by to chtěl natahat tak ho pošlu někam makal jsem na tom s kamošem celou sobotu a večer v 8 jsme to měli hotový... Dneska jde na STK a zítra mám asi dovču a musíme udělat dutiny a natřít nebo stříknout to co je jen v základovce no a pak budu pomalu jezdit a tahat elektriku atd. atd. tak držte palce
Já mam zkušenosti s C20NE jenom dobré.... měly jsme 2 Omegy s tímhle motorem... první měla najeto asi 400 tisíc km a kdyby neshnila, tak jezdí do dnes. Druhá měla najeto skoro 500 tisíc km a ještě loni jezdila po Praze (prodali jsme jí v lednu 2007). Jeden můj známej taky najezdil s Omegou s C20NE skoro 450 tisíc km. Jestli v Kadettech nejsou ty NE nějak odfláknutý
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to bude spis o tom, ze ta omega byla o luxusu a uzivali si ji lide s vyssim prijimem. Kdyzto kadetty 2.0 meli sami mladi zavodnici.. takze 200tis NEcko v kadettu je to same jako 400tis v omeze.. Ja bych se vazne posral kdybych tou astrou mel denne jezdit v zime, nejen ze odesly ty salky na klice, ale nestartuje to, nedava to jiskru.. a kdyz to jeste chytalo za studena, tak ty otacky litaly od chcipnuti po 1500 coz je fakt masakr.. takze je videt opotrebeni vahym okapavajici vstriky, neco pamatujici ecu, cidla atd.. ten motor je fajn startoval kdyz je aspon 10stupnu, nechat ho zahrat na provozni teplotu a vyrazit, jo to je pak jine kafe
Lukin_GSi:To je presne ono... to zalezi jak se k tomu ty lidi chovaji... si predstav ze to mel nejakej dement kterej nevymenil ani olej atd..... jak see k tomu clovek chova,tak to funguje
Zdravím,tak moje nová Vectra má najeto 295tis. Motor C20NE a brouká si opravdu skvěle.Byla jetá jen na olej Esso 10w40,pravidelná výměna po 10.000tis.Žádné problémy s motorem nikdy neměl,jen pravidelná údržba jak říká Lukin Jsem taky toho názoru,že když tomu dáš to co máš,tak jsi bez větších problémů
Opel kadett 1.6 SH motor 1.8 NE
Opel Vectra 2.0 8v C20NE
Chlapy,nevíte kde stáhnu návody na opravu A Vectry?? Taky mám nějaký fotky Vectry,chci je sem hodit a nejde mi to,jak nejlíp upravím velikost?Nejsem zase nějakej borec přes pc.Píše mi to,že přípona bmp není povolena.Já vím,je to k smíchu,ale......
Opel kadett 1.6 SH motor 1.8 NE
Opel Vectra 2.0 8v C20NE
Kadett - vystříkány dutiny,zakitované sváry na lemech a prazích,natřeno štětkou na černo to co bylo v základovce a dnes ho vezu domu a budu parkovat jako Lukin... No do jara musí vydržet a pak hurá brousit atd. a pak na lak... Se z toho pak po*eru
No jo to bylo pořád staré šuplíky bla bla bla. Ale jedou líp, jsou spolehlivější a díly levnější
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ