qip
Moderátor: Rudi
qip
od včera mně padá nepravidelně qip, měl jsem 8080, tak jsem nainstaloval novou verzi 8095, ale problém trvá, nakonec jsem přišel na to, že to spadne pokaždý, když se mně někdo pokouší napsat, nemáte někdo podobnej problém či jeho řešení?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Re: qip - mrdka
je nejaky dovod preco nepouzvas qip infium ? ten ziaden problem nema (aspon o tom neviem), klasicky qip myslim uz nepokracuju vo vyvoji, a tam kde mi 8080 zrala 30mega ram, zere infium 4...
skus to reinstalovat, ale ak nepomoze a nieje k dispozicii patch, tak s tym asi nespavis nic
skus to reinstalovat, ale ak nepomoze a nieje k dispozicii patch, tak s tym asi nespavis nic
Qip je dle mého nejlepší kecálek, měl jsem dřív Infinium, bohužel jak rušili port užnevímjaký, tak se mi posral účet a byl jsem nucen přejít na mirandu abych neztratil CL.
Jestli máš s qipem potíže můžeš přejít na mirandu, ale dlouho si na ní budeš zvykat a je dost pomalá, ale rozhodně lepší než ten šit co je icq 6.
Jestli máš s qipem potíže můžeš přejít na mirandu, ale dlouho si na ní budeš zvykat a je dost pomalá, ale rozhodně lepší než ten šit co je icq 6.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Já mám zase poslední dny problém s Firefoxem. Zkolaboval a vůbec nejde spustit, reinstall nic, IE jde jen sporadicky, vyřešila to Opera, která jede ale je o dost pomalejší než FF a hlavně mám ve FF spoustu záložek, které jsem zatím nepřišel na to jak přesunu... Antivir hlásí čisto jak na operačním sále....
Divné... zničehonic funguje jen 1 browser.... snad to bude jen Vistou, která půjde brzy do pryč.
Divné... zničehonic funguje jen 1 browser.... snad to bude jen Vistou, která půjde brzy do pryč.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
no měl sem za to že ten infium už má zbytečně moc funkcí a kravin který bych nevyužil ale pokud je to naopak?JonnY píše:je nejaky dovod preco nepouzvas qip infium ? ten ziaden problem nema (aspon o tom neviem), klasicky qip myslim uz nepokracuju vo vyvoji, a tam kde mi 8080 zrala 30mega ram, zere infium 4...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
infinium si můžeš krásně přizpůsobit, je to opravdu nejlepší klient, škoda, že má někdy problémy s portama
-
- Kontaktovat uživatele:
zlatý ICQ , ty kdo mají qip,tak nekomunikují třeba z ICQ že nejdou posílat soubory..
..ale je pravda že ICQ má taky někdy svoje dny

..ale je pravda že ICQ má taky někdy svoje dny

QUATTRO 309 kW
Hej! Už je rok 2009!luke.bean píše:zlatý ICQ , ty kdo mají qip,tak nekomunikují třeba z ICQ že nejdou posílat soubory..

a zkoušel někdo Trillian Astra??? kam se na to hrabe QIP a celá miranda....

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Kontaktovat uživatele:
tak proč ty jezdíš tou svojí kraksnou stoletou?
protože jsi s ní spokojenej,asi ne? tak mi nemluv do ICQ qipere

protože jsi s ní spokojenej,asi ne? tak mi nemluv do ICQ qipere

QUATTRO 309 kW
Jde o to, že problémy s odesílaním soubory měly tak první tři verze qipu - minulost. ICQ 6 je komerční hovínko něco jako zprávy na TV N@VA. Poslední použitelné ICQ byla pětka. A vůbec, do ničeho ti nemluvím, jen ti vysvětluju realituluke.bean píše:tak proč ty jezdíš tou svojí kraksnou stoletou?![]()
![]()
![]()
protože jsi s ní spokojenej,asi ne? tak mi nemluv do ICQ qipere![]()
![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
jak víš že mám 1.9TDi
nojo,tak z toho vyplívá že qip je mrdka když na to nejdou posílat soubory
a v čem je ICQ komerční hovínko? že tam běhá reklama na McDonald´s ?
mám 6.5 a jsem spokojenej,akorát mě serou lidi s qipem kterým nelze díky jejich programu odeslat soubor

nojo,tak z toho vyplívá že qip je mrdka když na to nejdou posílat soubory

a v čem je ICQ komerční hovínko? že tam běhá reklama na McDonald´s ?

mám 6.5 a jsem spokojenej,akorát mě serou lidi s qipem kterým nelze díky jejich programu odeslat soubor

QUATTRO 309 kW
když jsem měl infinium tak přijímání souboru šlo 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
tak jsem nainstaloval to infium a dělá to furt to stejný, to je v prdeli, to už asi bude někde v kompu vypičený
zkoušel jsi ho uplně odstranit z registrů?
opera je pomala? tak to pocujem prvy krat.
ja som bol dlho trilianista, ale po dvoch rokoch bez akehokolvek updejtu som presiel na nieco, co funguje...
a qip ma najlepsie poriesene posielanie suborov. subor sa updejtne na server, a tomu komu je urceny dojde link aj do offu...
ja som bol dlho trilianista, ale po dvoch rokoch bez akehokolvek updejtu som presiel na nieco, co funguje...
a qip ma najlepsie poriesene posielanie suborov. subor sa updejtne na server, a tomu komu je urceny dojde link aj do offu...
Jonny: Netvrdím že je pomalá ale ta odezva je opravdu citelně pomalejší než jsem měl u FF. Ale furt netuším, čím to je. Komp je čistý. Projel jsem ho 3 různými AV/utilikami na hledání malware spyware a dalších virů a nic 

kubi : ako konkretne pomalsi? nejak si to neviem predstavit.
aku mas verziu opery ?
ak mas operu 10, skontroluj ci nemas zapnutu operu turbo. na zlych pripojeniach to sice dokaze pomerne zasadne zlepsit rychlost, ale na rychlych kabloch je to skorej ku skode...
aku mas verziu opery ?
ak mas operu 10, skontroluj ci nemas zapnutu operu turbo. na zlych pripojeniach to sice dokaze pomerne zasadne zlepsit rychlost, ale na rychlych kabloch je to skorej ku skode...
Operu mám ve verzi 10.10, Operu turbo jsem vypnul a nevím, jestli to přímo souvisí s Operou, jak píši, FF mi vyplivnul ale když změřím rychlost připojení přes IE - necelých 10 Mbit. Když totéž okamžitě učiním v Opeře - 4Mbit.... weird 

tak to je velmi zvlastne.
skus to zreinstalovat....
naozaj jedine co ma napada je bud turbo, kde vsetka komunikacia ide cez servery opery, alebo nejaka proxy...
skus to zreinstalovat....
naozaj jedine co ma napada je bud turbo, kde vsetka komunikacia ide cez servery opery, alebo nejaka proxy...
Je to docela zvláštní, reinstall zkusím ač nerad, týden se rvu s nastavením abych tam všecko dostal, zatím sem nepřišel jak tam narvat záložky z FF... ale stejně by mě zajímalo, jak je možné, že najednou vyplivne jeden browser??
co tym myslis ze "že najednou vyplivne jeden browser??" ?
mne opera urcite isla cca 9.5mbps na 10mb chelle...
a vzhladom na to ako dlho uz ju pouzivam, tak ak by to bolo na strane opery, tak by som o nejakom podobnom probleme nieco pocul.
urcite existuje nejaky prenos na bookmarky. a dokonca to mas aj v opere.
file -> import and export -> import netscape/firefox bookmarks...
ale ako to funguje neviem
mne opera urcite isla cca 9.5mbps na 10mb chelle...
a vzhladom na to ako dlho uz ju pouzivam, tak ak by to bolo na strane opery, tak by som o nejakom podobnom probleme nieco pocul.
urcite existuje nejaky prenos na bookmarky. a dokonca to mas aj v opere.
file -> import and export -> import netscape/firefox bookmarks...
ale ako to funguje neviem

K tomu FF - normálně jsem fungoval, večer vypl ntbk, ráno zapnul. Kliknul jsem na FF a nic. Znova, nic... zkusil jsem reinstal. Nic. Upgrade na 3.6 beta, nic.... a tak je to až do teď.... 

tak skus stiahnut chrome a uvidis ako to pobezi... ak to bude pomale, tak je problem niekde inde.
odzalohuj FF bookmarky, odinstaluj FF a kompletne zmaz setky somariny ktore tam zostanu. potom ho skus nainstalovat znova.
ked nepomoze, tak uz asi nejak neviem co by som ti poradil.
odzalohuj FF bookmarky, odinstaluj FF a kompletne zmaz setky somariny ktore tam zostanu. potom ho skus nainstalovat znova.
ked nepomoze, tak uz asi nejak neviem co by som ti poradil.
Vyřeším to skokem na W7
už mám těch Vist plné brýle.... takže sfouknu hned dva problémy
Jen mě štve, že i když je to Upgrade verze, budu muset provést čistou instalaci 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
icq 2003b je bozstvo a neresim hovadiny. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848