Já bych Vectru nevolil.... má náhon na špatný kola. Máme doma Omegu 2,5 TD (rv 2000, najeto 190 tis) a žádnej problém s tím autem není. Motor je v pohodě, dá se s tím jezdit úplně v pohodě za 7,5 - 8,5 litru (když se budeš snažit dostaneš to možná i níž). Jen je potřeba zvyknout si na to, že ten motor má tah až tak od 2000 ot/min....není to jako 1,9TDi. S tím 2,0 DTI jsem nejel, ale slyšel jsem, že je to celkem lenoch... ale vlastní zkušenost nemám.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Super díky stále se tak nějak pokoukávám...A nevím shaním něco do 100tis.Zatím než prodám svoje nastávající auto tak proto mi to je tak nějak jedno..Hlavně to musí bejt kombajn,nafta..A pokud možno do toho pořad necpat peníze
S Omou budeš spokojen, teď si vzpomínám, že někdo v rodině měl kombajze Bčko TDS a to pohodlí, celkem tiché, za ty prachy to stojí za sto bude moc pěknej kousek a ještě ti zbyde..
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
A pošle mi sem někdo nějakej nástřel co by si vzal on.Bych tam třeba rovnou zavolal.CHci ještě stihnout hory:D..V Opelech se moc nevyznám a opravdu netuším..
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ga/7790549" onclick="window.open(this.href);return false; ja bych vzal neco takovyho... uz po faceliftu..... a motoru od BMW 2,5 TD bych se nebal.... neni to TDS,ale TD... rozdil je mezi nima v tom ze TD nema Intercooler a ma jiny vstriky.. problem tam byl s tim ze praskaly hlavy,ale rekl bych ze je to tim ze se k tomu autu chova nekdo jak vul... kdyz tomu naklada za studena atd... nevim jak u TD,ale u TDS bejvaj problemy s cerpadlem.... a poznas to tak,ze kdyz startujes,tak to dlouho toci nez to chytne... vetsinou pri ohratym motoru... ale jsou to dobry motory... rozvody retezem,zadny starosti
FubuTomas:Tak jsem tam volal a má ho někdo rezervovany..Tak říkal že se mi ozve kua
Není tady někdo kdo by tam semnou třeba zajel??Samozřejmně ne zadarmo..Jinak posílejte dál..Čím více tím lépe...Díky všem.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kucíííí díky všem...
BIGPAPA:Helet kvuli autu dojedu kamkoliv jinak Praha,Ostrava,Brno.
Myslím že omega je asi nejlepší varianta.Za ty prachy ještě jsem přemejšlel nad mondeem.Ale nevím,nevím.Nabizí také hodně prostoru za relativně nízké ceny ale na omegu ohledně prostoru nemá.
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kluci, mám na vás dotázek a sice, zdali vás někoho napadá v ČR nějaký rozumný velkoobchod s autodíly? Autokelly nás dvakrát zrovna nenadchlo co se cen týče, MJauto by bylo ideální ale to je jen MO, Elit netuším jestli dělá VO..... any other ideas? Něco málo jsem ještě našel, ale ptám se, třeba poradíte líp než maestro Google
Fubu: Spojková sada LUK, Kotouče ATE Powerdisc, sada rozvodů, informačně sada hydrostavů. Jinak sháním i VO pro spolupráci pro e-shop potřebujeme brát tak, abysme neměli nákupku vyšší než MOC v MJ
Děkan, však mi napiš po ICQ, mám tě v contact listu koukám Jinak kdyby někdo věděl o solidním VO s díly, pls let me know
no tak to dám i sem no, šťastnej neue Jahr, viel Glück no a hlavně viel Gesundheit.... (je na mě poznat že se učím na zkoušku z angliny co )