Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Nejsi prvni kdo si vsimnul uz jsme to tu jednou resili ted uz tam mam podlozky,auto jeste neni komplet hotovy, takhle to nechat to bych mu neudelalJOE_Cik píše:gut, ale to zadní kolo je moooooc zalezlý.... a ten cervenej tahokov bych stříknul černou mat ...
Covece nevim, za prvi ted uz by tam nesli i kdybych chtel, je tam navareny novy trojuhelnik aby tam pasovali tyhle zrcatka (montazni adaptery ktere se k nim delaji mi nejak k srdci neprirostli), vim sice ze M3 zrcatka jsou dost ohrany proto jsem tyhle alespon zkratil asi o 3cm, ale i tak me urcite kritika fanosku BMW neminem.artty píše:Možný bych popřemýšlel o návratu půvosní zpětných zrcátek co? Ale jinak změna je to veliká.
Je to primo potahova latka, tohle konkretne je ,,KARA,, cervena a cerna, povrch neco jako semis. Prodavaji spousty barev ja davam 130-145kč za 1x1,5m, chce to, ale aby sis ji mohl osahat musi byt lehce pruzna, tenka a vespod by mela byt hladka s ne prilis dobre propustnym povrchem, bez nej se pak da spatne lepit protoze skrz ni snadno projde lepidlo na povrch, taky uz jsem jich mel par takovych v ruce. Odkaz na nejaky www bohuzel nemam kupuji ji pobliz ve meste, ale snadno ji sezenes nekde, kde maji potahove latky.favoracer píše:cim je prosim ta caluneny ten kufor? paci sa mi ten matros...diky
dakujem za vycerpavajucu odpoved:)PepeGSi píše:Je to primo potahova latka, tohle konkretne je ,,KARA,, cervena a cerna, povrch neco jako semis. Prodavaji spousty barev ja davam 130-145kč za 1x1,5m, chce to, ale aby sis ji mohl osahat musi byt lehce pruzna, tenka a vespod by mela byt hladka s ne prilis dobre propustnym povrchem, bez nej se pak da spatne lepit protoze skrz ni snadno projde lepidlo na povrch, taky uz jsem jich mel par takovych v ruce. Odkaz na nejaky www bohuzel nemam kupuji ji pobliz ve meste, ale snadno ji sezenes nekde, kde maji potahove latky.favoracer píše:cim je prosim ta caluneny ten kufor? paci sa mi ten matros...diky
PS: Nechci te nejak odrazovat, ale pokud bych delal dalsi auto sel bych uz jedine do kozenky, cena podobna, mnohem pruznejsi (da se i nahrivat), nepropusti zadne lepidlo (mnohem lepe se s tim pak pracuje, zadna starost) a barev delaji jeste vic nez co sezenes v pripade latky. Pokud by jsi jeste neco ohledne latky potreboval staci napsat, rad pomuzu
Pufko to ja vim vetsinu jsem sehnal nekde od kamosu jen ten kapacitator jsem kupoval, ja za prvi do muziky nejsem az takovy silenec a hlavne jsem ted nemel penize na to koupit 8 repraku 2 zesilovace a subac. To co by se mi libilo by me vyslo tak ke 20tisicum a ty ted momentalne nemam. Az je mit budu proste jen vymenim veskere komponenty v platu a bude. Sam bych takovehle znacky ktere tam jsou nebral ale cena byla smesna, jelikoz to bylo od znameho a pulku veci jsem dostal od kluku co ji ze sveho auta vyradili tak aspon prozatim tam neco hrat bude, za muziku jsou to opravdu hrozny palby, pokud chces neco kvalitniho. Dik Pepepufko píše:Pepe nechcem ti kaziť radosť ale zdá sa mi že si sa vybral zlým smerom, čo sa týka audiosústavy, osobne by som z toho nekúpil nič, tvoj najkvalitnejší komponent zosilovač Magnat patrí iba k priemeru... O zvyšku radšej ani nehovorím...
na gumy jsem ti poslat SZ a na tu podlahu uz nepujde latka, dam tam akusticky molitanm.artty píše:Pěkné, jen v kufru potáhni ještě podlahu. A kdyby si chtěl, tak bych měl mít v garáži gumy kolem dveří, které jsou celé černé.....
Vetsina tehle veci je jiz pouzitych a mel jsem je za babku (2 tretiny zadarmo) do budoucna urcite pujdou zamenit za nejakou vyzsi kvalitu, na tu ted ale nemam penize, ty jsou potreba na jinych mistech auta. Jednoduche je na tom to ze tyto repro ci zesik, proste potom jen vyndam a nahradim kvalitnejsim o stejnem prumeru, zapojeni a veskere veci okolo budou jiz hotove a pripravene. Kdybych mel cekat az budu mit veskere komponenty podle mych predstav asi bych ten kufr a snad ani to auto nikdy nedodelal. Na techto jsem alespon odzkousel veskere zapojeni a do zacatku mi postaci, az bude na lepsi vymeni se. Ten pocet se mi zda optimalni, az na to prijde koupim jeden mono zesik pro subac a jeden dvoukanal pro dva pary stedu a je to, nevim ceho se tam zda moc, mozna ty 4 vyhybky mohli byt schovane, ale neplanuji tam vozit pytle s piskem, takze o prostor mi nejde. Pokud bys mi rekl co podle tebe udelat jinak rad si necham poradit a mozna i zmenim nazor. Diky za postrehy, kritika je presne to co prave potrebuji (to myslim vazne, bez ironie). S pozdravem Pepekucik píše:Ten kufr je hrozný, je tam toho moc a navíc ani ne kvalita. Heslo: "méně je někdy více"-tady dostalo pěkně na prdel.Být tebou tak uvažuji o změně.