už asi 3 měsíceJurisek16 píše:ty máš vento ?

Moderátor: Dave0401
už asi 3 měsíceJurisek16 píše:ty máš vento ?
Dolph píše:už asi 3 měsíceJurisek16 píše:ty máš vento ?
jojo uz dlouho ne treba neco sprasitDolph píše:jj...no už jsme se taky dlouho neviděli
ty vyschloč klidek.to bylo slibu co my se stavime.no nebudu to tady zasizat.wesly.TDI píše:ty tam vař sunar cvaldo a nevymyšlej chujoviny
v té době to byla fakt špice, se podívej na parametry, mnohé ntb nemaj také parametry ani dnes ( hlavne display, baterie..).wesly.TDI píše:max: to kuři i péro ten NB že stál tolik love?![]()
![]()
Panove, muj Dell D620 stal pred 3 roky 65tis (nestandartni konfigurace oproti prodavanym) a dnes za nej nemuzu chtit vic, nez 3tis (i kdyz ho leasingovka chce prodavat za 8 - nevim, ktery zoufalec si ho za 8 koupi). Ac je k nemu celosvetovy servis do 48hod, je to porad 3 roky pouzivana elektronika.sotomaior píše:v té době to byla fakt špice, se podívej na parametry, mnohé ntb nemaj také parametry ani dnes ( hlavne display, baterie..).wesly.TDI píše:max: to kuři i péro ten NB že stál tolik love?![]()
![]()
Ale za 14 nevím no, za to sou nové timeliny.... ale tohle je neco jako R61 no..
neco mi tu lezi doma.. nema to ani iso konektorremix píše:Koupím autorádio, stačí aby tam hrálo jen rádio... neleží někomu něco takového archivního nevyužitého v garáži ?
já měl tři takové, ale už jsem to povyhazoval
Mr. Yaris píše:Brácho ty seš rejpalDíky no. Tak jak píše brácha, prodám tu sestavu. Moc jsem to doma nevyužil. Vše hraje jak má, jen na té krabici od subwooferu je pár škrábanečků. Je to jen na tom vrchu jak na tom stála nějaká dekorace a takový flíček od svíčky. (mastný, ne ohořelý
) Jinak ta cena je přemrštěná. Viděl bych to tak na 2300,- a dohoda jistá.
Jo a nemám dráty k těm reprákům, nechce se mi to tahat zezpod plovoučky, ale to je halířová položka.
to proto, ze si ho kupoval z toho nejlepsiho zdrojebarry píše:mám Vaio a nemůžu si vynachválitza kvalitu se platí
juris:Jurisek16 píše:alespoň jde vidět kolik si brácha nahodilnj máš se od Motora ještě co učit...ten by měl cenu tak o 500víc jak na tom e-shopu
(joke)