Flanel: měsíc! ty hovado...takže to vidím tak že na vánoce si bude tvoje jetta odfukovat přes bov

Moderátor: Dave0401
no, origo 74kw PD. myslim, ze stejny motor co se daval treba do passatafelda píše:74 kw???
no, mě se zase zda, ze by to mohlo byt zivejsi. ale mozna si na to musim jen zvyknout. I na pomerne kratke kvalty.Hanizz píše:včera jsem to projížděl a první dojem je parádní,sice údaje o spotřebě na palubáku naskakovaly jak u mojí ojdi,ale to se časem srovná...hlavně mě překvapilo,že to je fakt celkem živé.
tak to gratulace, at slouži! jinak kolik to hazelo spotrebu? A jestli chces zivejsi, tak treba TDIFun to napravi, u me navsteva dost pomohla, i spotrebe...Motor píše:no, mě se zase zda, ze by to mohlo byt zivejsi. ale mozna si na to musim jen zvyknout. I na pomerne kratke kvalty.Hanizz píše:včera jsem to projížděl a první dojem je parádní,sice údaje o spotřebě na palubáku naskakovaly jak u mojí ojdi,ale to se časem srovná...hlavně mě překvapilo,že to je fakt celkem živé.
...a nalepit folieMotor píše:je tam protiskluz (esp, asr), nevim co presne to vsechno znamena,ale neco tam je:-) co se spotreby tyde tak mesto jezdim zatim za 7-8l,ale vetsinou porad v levem,myslim ze az se uklidnim,tak to bude lepsi![]()
kazdopadne poladit bude chtit. Ale to az posleze, prvne ji musim hodit na diag at vim co tomu je a neni, vycistit intros, protoze z toho se mi chce zvracet, udelat brzdy,oleje,.. a pak budu resit zbytek.