Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

ty si asi rád sereš do huby viď? Vždyť si s tím navážením začal tyBIGPAPA píše:neřikám, že má Vectra zrovna nádhernou palubovku, ale pořád je to lepší jak ten fiat
a když jste u toho navážení se do Opla jak vypadaly palubovky u starejch VW???
Golf
Passat
ruku na srdce to taky není žádnej zázrak
nech si toho trotla pro někoho jinýhopatt- píše:no ved o to ide trotle ze to je stara doba a je jedno aka znacka auta...

a todle Corsa OPC, skoro se ani moc nelišej, přitom rozdíl skoro 10letmc-otka píše:opravdu nádhernej interier
http://forum.corsaclub.cz/files/2942569 ... _1_113.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

v calibre bylo moc prima sezeni.SPEEDY píše:A mě zase serou v Opelu a Fordu sedačky...Ať s tím šibuju, jak chcu, nikdy si nesednu pohodlně. O vybledávající palubce v Opelu a tvrdé plastové ve Fordu, snad nemůže být ani řeč
Tam byly asi nějaký lepší sedačky, ale pokud budu brát v potaz nějaký běžný, tak to je docela bída. Sice jsou měký, zdaj se pohodlný, ale já se v nich prostě necítím. Co jsem měl možnost sedět v lepších z Opla, tak to byla Astra GSi, tam to ještě ušlo, ale taky žádná hitparáda. Každej máme prostě na tyhle věci jinej vkus a je to asi dobře, jinak bysme všichni jezdili ve VW, pač jsou prostě nejAR166 píše:v calibre bylo moc prima sezeni.SPEEDY píše:A mě zase serou v Opelu a Fordu sedačky...Ať s tím šibuju, jak chcu, nikdy si nesednu pohodlně. O vybledávající palubce v Opelu a tvrdé plastové ve Fordu, snad nemůže být ani řeč
oni ty seati vůbec, postavili jedno auto, dali jiný světla a maj celou modelovou řadumaRkusVT píše:sharan bohuzel dostal fordi dna, tak proto..
a ohledne stisnenosti interieru, myslim ze je to naschval.... mista je tam dosta a mas pocit ze te to auto obejme, me to pridava pocit bezpeci...
Jo a novy seati maj strasnej interier - ty plasty vsude![]()
![]()
(sorry tommy ja musel)
Já mam spíš radši když mám v interiéru kolem sebe prostor.... ale to už je zase na každým znás. Teď jsem si ještě vzpoměl na P405 co měl kámoš. Na to, že to bylo celkem velké auto, tak v interiéru nebylo vůbec místo... když jsem si potom z toho přesednul do výho Golfa II cejtil jsem se jak v super autěmaRkusVT píše:a ohledne stisnenosti interieru, myslim ze je to naschval.... mista je tam dosta a mas pocit ze te to auto obejme, me to pridava pocit bezpeci...
každej není rejsr, takže mu třeba záleží taky na tom, jak se v autě cítí, než za kolik to udělá kiloTakeshi píše:to je trapný řešit jak to vevnitř vypadá,hlavní je jak to jede
většina japonců má příšernej interier,ale to nic neznamená oproti tomu jak to jede
??BIGPAPA píše:jen nechápu že všichni s VW se hned obořili proti Opelu
aha takže Rudi jezdí no name Caddyjim.vw píše:??BIGPAPA píše:jen nechápu že všichni s VW se hned obořili proti Opelu![]()
mc-otka, rudi, ani patt VW nemaj