Co všechno obnaší výměna motoru z 1,6 na 1,8 turbo?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Audia3t

Co všechno obnaší výměna motoru z 1,6 na 1,8 turbo?

Příspěvek od Audia3t »

Ma nekdo zkusenost s touto vymenou? A hlavne to, na kolik tato vymena prijde? A co všechno se musi na aute vymenit? Dekuji za odpoved

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Re: Co všechno obnaší výměna motoru z 1,6 na 1,8 turbo?

Příspěvek od bóďa »

prijde na dve deci a musi se menit motor. dekuji za dotaz
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Audia3t

Příspěvek od Audia3t »

Vážně no ne to by mi nenapadlo. mel jsem na mysli prevodovku poloosy RJ nejake chladice oleje pro turbo nejaka kabelaz navic a nevim co jeste?

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

výjde to na dost... navíc to nemáš v papírech a všude budou problémy.
Raději koupit sérii s tímto motorem, pokud ho chceš... ušetříš si hromadu práce, nervů a problémů. A cenově (troufám si říct) že ušetříš
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

souhlas s tim ze by te asi vyslo levneji koupit auto s touhle motorizaci, ale treba z vlastni zkusenosti pohraval jsem si s myslenkou ze bych to udelal na svym golfu kde jsem mel 1,6 a chtel jsem tam hodit 1,8T ta castka byla nekde kolem 18tis. za motor a 7tis. prislusenstvi ale netroufam si rict kolik za praci, tam jsem skoncil, ale myslim ze by se to mohlo pohybovat nekde kolem 20tis. kdyz si spocitam ze prumernej mechanik si bere mezi 300-400 za hodinu prace takze cca 45tis. a to jsem tam nezapocital naklady na STK atd. ktery si netroufam rict kolik se pohybuji a treba brzdy ktery musis upravit vzhledem k narustu vykonu, prevododvku bych si taky netroufnul tam nechat z 1,6..jesli jsem hodne vedle tak me opravte! ale nemyslim si ze je to na nic, jen se to proste nevyplati
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

Ahoj tak ja stavel Golfa II puvodne 1,8 8V a přestavba na novější motor 1,8 20VT vše jsem si dělal sám a nejsem automechanik a troufnu si říct že to byl snad první golf s tim to motorem původní ECU a jezdilo bez IMO.Jinak vše se opodvíjí od toho na co se to staví já jsem zastánce PERFORMANCE tudíš vše musí 100% fungovat.Tak je to cca 5-6let zpátky a tehdy tehdy jen motor,převodovka,komplet elektrika stalo cca 25tis a zbytek kolem dalších 10tis a to jsem si dělal vše sám.Tato přestavba není mechanicky složitá,ale elektrika je oříšek a nutno udělat komplet vyfuk jiný a vedení stlačeného vzduchu k a od IC jinak všechny komponenty se dají koupit a jen montovat.Pokud plánuješ tuto přestavbu do GI nebo GII tak to žádné auto s touto motorizací nenahradí samo je třeba počítat přestavba brzd a podvozku.Dobře si to promysli.Ahoj
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto

http://petjess.rajce.idnes.cz/

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“