V12 píše:mno na jare to zkusim jak to bude vypadat jeste me napadlo bud to cerny, cerny mat, bo fialovy jako auto.... co myslite?
Ja jsem zastance, kdyz tmave auto, tak tmave i kola. Proste me to bouchne do oci vic, kdyby me nebylo lito mejch 21 funglovek, tak uz je taky lakuju.
jasny, stribrne krasne, kort v Tvejch 20tkach vyniknou, ale piseme kazdej svuj nazor, tak proc se neodlisovat od prumeru, jinak je paradox, ze naopak AR166 kdyby nalakoval sve krasne turbinky do tmava, tak me to naopak zamrzi.
Moc jsem ti nepomohl vid?
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
jj, "zlejsi" je asi ten spravny vyraz ale podle me sou ty kola naprosto zabite at je tam co je tam, muzou tam byt OZ Ultraleggera ale taky Alessio Spider já jsem pro světlé kola tj. nějakou stříbrnou asik
já třeba jezdím na stříbrném autě antracitově-grafitové AZEVy a tmavší už bych asi nechtěl
.. kdyby byly kola na alfe brutalne dodreny, taky uz jsou v matu.. jinak bila se hodi na racingovy kary, o tom zadna, ale black je u me nej.. taky jsem uz premyslel, do jaky barvy plechace. cerny matny, zeleny skodovacky rs nebo stribrny s cernyma poklickama. auto bude prave v matu.
Přílohy
379099DSC00615.jpg (46.6 KiB) Zobrazeno 1186 x
120cb.jpg (64.16 KiB) Zobrazeno 1186 x
967_vortex2qe0.jpg (90.41 KiB) Zobrazeno 1186 x
Naposledy upravil(a) AR166 dne 03 led 2010 22:31, celkem upraveno 2 x.
Jasny,ale ted mlade vysvetluju, ze kdyz vidi Evo na cernejch kolech , ci M5tku ci Porsche, ci jine pekne , ne bezne auta, jak rikam na cernejch kolech, tak si muze bejt jista tim, ze tam nejsou zadne Rialy, Borbety ci neco, nerad bych nejakou znacku urazil ,ale muze si bejt jista tim, ze tam je vazne neco, treba spickoveho a hlavne kvalitniho. rozumime si, jinak samozrejme, je svetla barva na cemkoliv vyraznejsi, nez tmava.....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
A kdyz jsme u toho porovnani, tak par let stare fotky na mem Rjceti meho mazlika, stejne auto, jen alu stribrna tmaveji a to same auto tmave, ale stejne alu bile. http://pavelini.rajce.idnes.cz/Octavia/" onclick="window.open(this.href);return false;
zas na tmavem autě na tmavych kolech užasně vyniknou červené (ale i jiné) brzdové třmeny, zvlášt když to nejsou původní brzdiče
na černých kolech se mi ještě hrozně líbí červená linka po obvodu