Moderátor: habitat3
dotaz, použiješ štítek v téhle podobě nebo máš někoho kdo to vyrábí jako repliku ?habitat3 píše:
mona zkuste u rodicu ve srajtofli jokehabitat3 píše:plechy se povezou na linkovani, budu skladat motor, cekam na vejfuky na peraka. Shanim na peraka sedlo, nosic, zadni svetlo, startovaci paku.. atd..atd..atd.. A pak taky hledam na tohle vsechno spoustu penez...![]()
![]()
![]()
protože na tom, co renovuju já - auto - žádnej štítek neníhabitat3 píše:Proč..??
habitat3 píše:pristi tyden... Od pristiho tydne jsem marod, tak slozim motor..![]()
![]()
habitat3 píše:Takze na peraka mi tento tyden prijdou snad novy vejfuky, lepsi nadrz frantisek janecek, komplet sedlo a mooozna lepsi kryt karburace.. Az vse bude udelam foto..
takovejhle, samozřejmě bez toho ražení, to už bych si naklepal sámhabitat3 píše:o jaky stitek se jedna?? Dela se hodne replik..
kdy by mohlo bejt hotovo? snad do kvetnaDOEMIXXX píše:super! Pekne si s tim pohnul, jen tak dal, taky se uz tesim na vysledek. Btw kdy odhadujes, ze by mohlo bejt hotovo? Jinak vole, proc u toho novyho motoru je ten prostredni dil cernej, kdyz je celej motor i hlava stribrny?