Sportovní podvozek na vrchy?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Sportovní podvozek na vrchy?
Zdravím, chtěl bych jezdit závody do vrchu s VR6 ale bohužel nemám na závodní profi podvozek. Jaká je nejlepší náhrada ze stav. sportovních podvozků typu WEITEC, V-MAXX, Supersport, JOM atd? Jaké máte zkušenosti? Dííky
Naposledy upravil(a) redy dne 14 říj 2009 08:10, celkem upraveno 1 x.
Project Fajt VR6 kompresor
Re: Sportovní podvozek ná vrchy?
na podvozku a gumach bych pri zavodech rozhodne nesetril
ale pokud si chces opravdu vybrat tak asi weitec....jinak doporucuju koni nebo kw 

Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
HP, nebo Protlum 

Díky za rady, pro mě je to zatím spíš hobby a prachů je furt nedostatek
Ty závodní HP jsou zakázkové ne? Tak uvidím jak na tom budu finančně, líbily by se mě ještě HR nebo Bilstein, ty jsou z těch lepších myslím...

Re: Sportovní podvozek na vrchy?
mluvíš o závodění a zmiňuješ značky jako V-MAXX, Supersport, JOM
to bude lepší nechat sérii, mám teď v-maxx a na jaře měním za kw v2, protože se to nedá

to bude lepší nechat sérii, mám teď v-maxx a na jaře měním za kw v2, protože se to nedá

Jak jsem psal, nejsou prachy a i na těchle podvozcích to musí jít. Prozatím spíš hobby, víme? Jinak tam mám teď vpředu Streety a vzadu HP. Problém je, že nejsou stavitelné - auto je pro mě vysoký...Tak uvidíme
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Na vrchy to na hoby jezdeni neni potreba ultra podvozek. Staci ti nakej prkenej kram. Ale pocitej ze to bude hopsat prez vnejsi predni kolo vzdycky.
Stejne casem pokud te to chytne se dopracujes k HP nebo vys...
Stejne casem pokud te to chytne se dopracujes k HP nebo vys...
babyCupra
Co říkáte na tyhle? Jsou sice jeté, ale je to H&R...http://speedpro.cz/podvozek-predni-zadn ... -5647.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestli nemáš prachy, tak ser na podvozek a kup rači nějaké pořádné slicky / semi-slicky, u těch bude ten přínos naprosto hmatatelný, narozdíl od kdovíjakého diskutabilního podvozku. A vzhledem k tomu, že vrchy se nejezdí jen na superskvělém asfaltu, tak by nějaké prkno s těžkou VeRunou na předku imho udělalo víc škody než užitku
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
Já bych koupil bilsteiny. Levný zrovna nejsou, ale oproti HP a protlumu to je za polovic...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Myslím,že by nebyly špatné tady tyhle. Jeden kluk ho má nemuže si ho vynáchvalit.
http://www.fautuning.cz/product/vw-golf ... bp-v-6794/" onclick="window.open(this.href);return false;

VW golf II GT 1.8Turbo
Díky za názory;) tenhle podvozek jsem náhodou našel a HR se mi zdá jako dobrá značka. Vyšel by levněji než nový tuning podvozek. Dnes už je ale prodaný...Na racingový podvozek bych potřeboval asi sponzora, takže vše dávám do kupy jak se dá. Zatím zkusím sehnat něco staršího
Pokud byste něco měli, prosím nabídněte
Pokud byste něco měli, prosím nabídněte