nalezeno
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: slohnuto bmw e 30
A kurva, to abych se o víkend stavil garáži, jestli tam je ještě cabrio. Snad se Baworáček najde, byla by ho velká škoda, co jsem koukal na fotky.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Jirka.Kolouch
A jak dopadlo?
A co zlodějíček - našel se? ( aspoň jednou bych těm hajzlům přál, aby si je majitel chytil a dal jim stejnou sadu, co oni dalu autu
)
A co zlodějíček - našel se? ( aspoň jednou bych těm hajzlům přál, aby si je majitel chytil a dal jim stejnou sadu, co oni dalu autu

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
zlodejicek byl lapen policii a ceka se az nastene ten spravnej cas a pak.....jinak auto ukradli nejaky debilove co ho chteli na dily, takze z naj par veci zmizelo, ale evidentne nevedeli do ceho jdou, pac ty veci co delali cenu auta tam zustali, zmizela jen naka plecharina, ale motor a intros zustal netknutej....aspon ze tak auto bylo u nakyho typka na dvorku a naslo se na "udani" 

cabrio bukvice
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti chlape gratuluju myslim ze neni moc takovejch pripadu, chtel jsem pochvalit policii ale jeste jednou jsem si to precetl a bylo to na udani takze zase hovno, porad premyslim ze nainstaluju do auta nejakej magiccar nebo neco ale co pred par tejdny od kamosky otcovi ukradli novou sedmu v brne primo v poledne v centru mesta si rikam jestli to ma vubec smysl
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “