No za tohle dik, ale moc jsem z toho nevycetl, prelozil jsem to v translatoru ale ten to vdycky ze vylezou kraviny. S tim motorem nevim jsem take spis optimista a neverim ze to vydrzi , ale odbornici mechanici prej ze jo ze tam neni nic co by nevydrzelo a bla bla, tak jsem jim rekl ze se poptam tady jestli s tim nekdo nema nejakou zkusenost. Taky jsem jim rikal ze se mi nechce na zkousku vyhodit 10 tis a znicit hned motor po GO. Pripadne je tu nekdo kdo uz tenhle motor delal, myslim tim zminenou GO a pripadne nejake upravy ohledne vykonu neco mene narocneho na zivotnost motoru (dostat z toho alespon 10-20 koni)? Nasel jsem pouze vyse zminene upravy, ktere dle meho nazoru by mohli necemu dopomoci a neskodili v tak velke mire motoru, ale potreboval bych vedet co tam dat a co pripadne nedat pokud s tim ma nekdo spatnou zkusenost ci je to nejak extreme narocne na provedeni (viz. turbo

). Jedine ceho jsem se dopatral: Svody z 16V, vacka z 18 (ostrou kupovat nebudu kvuli jeji cene), snizit hlavu (o kolik

? nejaky zlaty stred, zadnou hranu!),cip bych si snad byl schopen zaridit, ale co s tim kdo udela a kolik to hodi to podle me nevi ani on sam

a na brzdu zrovna pristup neni, ale i to neco by mi za to stalo, odlehceni setrvaku je podle me dost narocna vec na provedeni a v pripade ze to nekdo udela spatne muze to byt spise - nez +, a nejake duralove remenice by snad problem nebyl sehnat (ci spise nechat vytocit), ale za levno to nebude a zda to malo vykonu co to hodi za to stoji take nevim ? Nic dalsiho jak z toho neco vymacknout jsem nenasel, pokud by byli nejake rady ci odkazy na stranky ci nekoho kdo to jiz delal budu vam vdecny. A za pripadne poznamky k zminenym upravam take.