lepidlo na plasty
lepidlo na plasty
co použít za lepidlo na plast polyuretan? nedá se svařit, lepí se. ale čím? to lepidlo má určitě v nabídce firma ixell, ale bohužel jsem nenašel zastoupení v ČR.
potřebuju slepit konkrétně nárazníky
potřebuju slepit konkrétně nárazníky
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: lepidlo na plasty
ja bych do toho zazadu natavil jemnou mrizku, aby to drzelio po kupe a pak to pretahl pryskirici, miozna podlaminoval priosku, delal sem takhele par narazniku a zatim nic neprasklo 

cabrio bukvice
Deni: diky, to je nejaka pryskyrice ci co?
máca: laminát se mi právě nechce...
od toho ixellu by to měl bejt nějakej dvousložkovej tmel s nějakou výztužnou mřížkou. Jinak oprava zadního nárazníku lepením od týpka co vaří plasty by vyšla podle něj minimálně na 3000,- a to potřebuji ještě opravit a navařit kus na přední.
máca: laminát se mi právě nechce...
od toho ixellu by to měl bejt nějakej dvousložkovej tmel s nějakou výztužnou mřížkou. Jinak oprava zadního nárazníku lepením od týpka co vaří plasty by vyšla podle něj minimálně na 3000,- a to potřebuji ještě opravit a navařit kus na přední.
v práci máme tohle http://www.foerch.cz/ProductDetails.asp ... d=66604251" onclick="window.open(this.href);return false;

no super, to je přesně ono! obal vypadá uplne stejne..
ale ještě, kde se to dá koupit? na netu jsem to nenašel
ale ještě, kde se to dá koupit? na netu jsem to nenašel

ještě lépe tu sadu... respektive co to zhruba stojí, koupit se to snad dá přimo u nich ne?
bohužel nevím odkud to u nás v práci nakupují,nemám to momentálně možnost zjistit, protože jse nemocen...asi nejlepší bude, když tam zavoláš,nebo napíšeš
to mame taky, tohle lepidlo je super, ale je docela drahy na to jak malo s tim udelas, a jeste je potreba dokoupit si navic ty aplikacni tycinky, poac jak ji jendou pouzijes, tak zachvili nicnedelani zatuhne a je na vyhozeni
muzu ti zjistit zitra cenu jestli chces 

cabrio bukvice
jj, urcite zjisti prosim. dyztak tu sadu a jenom to dvouslozkovy lepidlo s par tema smesovacima srajdama.
maca zapomel
v pondeli zjistim, kdyztak mi behen dne napis na tel jen sms at nezapomenu
uz nejsem nejmladsi 

cabrio bukvice
od pátku tu klikam každou minutu na F5 a on na to zapomněl
nevadí, já jim psal email, ale nečekám odpověď
. a než se dostanu se tam stavit...
dík moc, napíšu

nevadí, já jim psal email, ale nečekám odpověď