Laminátování okolí Olomouce
Laminátování okolí Olomouce
Zdravím kdo umí laminovat spodky palubovky a tapeci dveří atd z okolí OLOMOUCE ??
Auto: VW GOLF IV 3dv.
- Tweety_Road Punisher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laminátování okolí Olomouce
Záleží jakou máš představu. Když tak se mi rozepiš do sz, nebo do mailu.SanR32 píše:Zdravím kdo umí laminovat spodky palubovky a tapeci dveří atd z okolí OLOMOUCE ??
Head of Road Punisher
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961
Pokud já vím, tak v laminování je dobrej Zorro (ex 911customs). Bývá i tady na fóru jako wildmodz. Toho bych zkusil, práci dělá pěknou.
P.S.: Zorro, tímto tě zdravím, dlouho jsme se neviděli, doufám, že si mě ještě pamatuješ, ty bejku
P.S.: Zorro, tímto tě zdravím, dlouho jsme se neviděli, doufám, že si mě ještě pamatuješ, ty bejku

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Vím že to dělá ale nemám na něj kontakt ,,jinak dáíky napíšu mu SZ..Kane13 píše:Pokud já vím, tak v laminování je dobrej Zorro (ex 911customs). Bývá i tady na fóru jako wildmodz. Toho bych zkusil, práci dělá pěknou.
Dělal celý auto Seržovi tak vím že to umí..
taková představa..
- Přílohy
-
- 012.jpg (70.34 KiB) Zobrazeno 1600 x
-
- 008.jpg (102.95 KiB) Zobrazeno 1600 x
Serža=modrej GIV, že? Ten je pěknej, no...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
jj přesně ten... taky skládám GIVKane13 píše:Serža=modrej GIV, že? Ten je pěknej, no...

co se týče toho lesklýho vršku tak to bude jistě praktické
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
lesklý vršek nechci chci jen spodek a tunelBIGPAPA píše:co se týče toho lesklýho vršku tak to bude jistě praktické

to jsem nahoře četl, byla to jen připomínka k tomu Passatu nebo Superbu
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:to jsem nahoře četl, byla to jen připomínka k tomu Passatu nebo Superbu
jj jinak to je nádhera !!
Myslím, že mi kámoš (Kantys) o tvým autě říkal. Máš předek z Bory, ne? Nechceš nahodit nějaký foto? Nebo děláš tajnosti?SanR32 píše:jj přesně ten... taky skládám GIVKane13 píše:Serža=modrej GIV, že? Ten je pěknej, no...už je to cca 3 roky ale už se na jaře doufám vyjede

Kane13 píše:Myslím, že mi kámoš (Kantys) o tvým autě říkal. Máš předek z Bory, ne? Nechceš nahodit nějaký foto? Nebo děláš tajnosti?SanR32 píše:jj přesně ten... taky skládám GIVKane13 píše:Serža=modrej GIV, že? Ten je pěknej, no...už je to cca 3 roky ale už se na jaře doufám vyjede
JJ DĚLÁM TAJNOSTI A AŽ HO UVIDÍM TAK HO ZASTŘELÍM ŽE TO VYKECÁVÁ !!!
Na to ser, moc mi toho neřekl, jen ten předek z BorySanR32 píše:
JJ DĚLÁM TAJNOSTI A AŽ HO UVIDÍM TAK HO ZASTŘELÍM ŽE TO VYKECÁVÁ !!!

jj už je to před finishem. ještě dodělat to laminátování a je to hotovoKane13 píše:Na to ser, moc mi toho neřekl, jen ten předek z BorySanR32 píše:
JJ DĚLÁM TAJNOSTI A AŽ HO UVIDÍM TAK HO ZASTŘELÍM ŽE TO VYKECÁVÁ !!!) Držím palce, ať to dotáhneš