poe píše:Da se nejak predelat chlazeni tak abych nemusel predelavat cely predek mam moznost za levno koupit turbo achlazeni.TAk musim predelat výfukové potrubí, rozvod vody k chlazení. http://www.specialturbo.cz,2mmsport" onclick="window.open(this.href);return false;
se divím že jsi ještě nanapsal žádost o práci u universal pictures, .....na rejžu FaF8
: Ja se rodine venuju ale auta me stale bavi a urcite se na to nevyseru me to bavi,Facko to byla jenom hovadina a sranda a taky skoncilo ve srotu.ted chcu normal tuning ne tuzing a fandit mi nemusite.nemam tolik penes aby to bylo hned ale nejaky ten rok to trvat bude a myslim si ze astra je takovy zaklad.prvne motor pak
Poe jestli tam budes davat turbo tak si frajer protoze vetsinou kdyz se nekdo ptal jak dodelat turbo tak mu vsichni rekli jiny motor ale drzim ti palce
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Poe nic proti, ale já být tebou bych se na nějaké úpravy vysral
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Uz se teším do kopřivnice 14.7.2010 astře sem dal zabrat vyměnil sem hlavu motoru kompletně nově vyvloškoval,nove výfukove svody,sportovní sani,svíčky NGK Racing,Elevo racing dual turbonator (taková turbínka do sportovniho sání),((turbo by šlo dát ale staloby to asi 7-8 tis kč))
Uz se teším do kopřivnice 14.7.2010 astře sem dal zabrat vyměnil sem hlavu motoru kompletně nově vyvloškoval,nove výfukove svody,sportovní sani,svíčky NGK Racing,Elevo racing dual turbonator (taková turbínka do sportovniho sání),((turbo by šlo dát ale staloby to asi 7-8 tis kč))
poe píše:Uz se teším do kopřivnice 14.7.2010 astře sem dal zabrat vyměnil sem hlavu motoru kompletně nově vyvloškoval,nove výfukove svody,sportovní sani,svíčky NGK Racing,Elevo racing dual turbonator (taková turbínka do sportovniho sání),((turbo by šlo dát ale staloby to asi 7-8 tis kč))
nechci kazit iluzi o tom jak ten zazracny turbonator "funguje",zbytecne si za to vyhodil penize,to sis mohl vzit vetracek z PC a vysledek bude stejnej