iPhone pocketdyno and other dyno software...
Moderátor: Rudi
Re: iPhone pocketdyno and other dyno software...
nemam JB, takze je mi to asi na nic, ze?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
nn pravě taky ne.. ale od toho O2 prej za 150kc měsične někej baliček.. sice je tam nějakej malej FUP ale to by nevadilo.. ale nějak se mi pořád dotoho nechce.. stačilo mi kdyz první den s iphone když jsem to jen tak zkousel a parkrat kliknul na net a hned to bylo za 500kc.. tak abych v domění že mam balicek nekoukal na video na youtube za talířPanda píše:ee, wifinu mám doma, ve škole, v šalině se bez toho vobejdu, když je nouze, pustím edge, co ty?qwer píše:jj ja mel ruku z okna u auta abych mel signal na wifi a pisničku z radia to krasne poznaloPanda píše:qwer: tj, já to furt cpal k repráku, pak jsem si sedl k bedně k vh1, písničku sem měl problém slyšet já, pustím mobil jen tak jako test a blik cvak a měl jsem název
máš nakej internetovej balíček k iP ?

jinak předchvilkou jsem to zkousel a na pašiku to ukazuje 131ps což by mělo bejt (-1) ale nevim co přesně mam nastavit do tech procent pod vahou auta a pak v setupu jeste to Rollout ? to je velikost kol ?
Passat B5.5 TDI 96kw
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
jj.. bud udelat JB a nebo koupit za 12.99dolacuGoldies píše:nemam JB, takze je mi to asi na nic, ze?
Passat B5.5 TDI 96kw
goldies anebo dyno lite zadarmo
kwer máš pls odkaz na stažení dynolicious
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
posílam jsem PM už.. ale posílam znovaPanda píše:goldies anebo dyno lite zadarmo

Passat B5.5 TDI 96kw
ono neni problem si ho koupit, ale jak, kdyz me na appstore neprojde ceska kreditka 

Japonci na konci
musíš mít spešl kreditku na internetový platby, teda aspoň já u ge money si ju musel nechat zaříditGoldies píše:ono neni problem si ho koupit, ale jak, kdyz me na appstore neprojde ceska kreditka
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
ufoni ne asi ňáký japončíci, už sem o tom čet před několika lety v Q3 že to někdo vyvynul, už to má aji tušim Evropa 2, zavoláš a příde ti SMS s názvem nebo takqwer píše:jj to je pecka... taky jsem to nechapal.. že to pozná i pisničku v dost spatny kvalitě a i s dalkyPanda píše:no já neska stáhl shazam a to snad dělali ufoni
neznáš název písničky, pustíš tenhle program, ten si to cca 10 vteřin poslechne a vyplivne ti název, nepobírám
http://www.shazam.com/music/web/home.html![]()
ale hlavně že iphone je mrdka![]()
![]()
tet to bude mít kazdej tuner![]()
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Chlapi mam WM 6.1 a integrovanej gps modul nevite o nejakem software co pouziva pro mereni zrychleni apd gps sehnal jsem gps performance ale ten hajzl nekomunokuje s internim gps a furt chce at mu vyberu COM pro gps modul.dikec
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
náhodou nějaký takový prográmek na omnii by nebyl?
pujde mi to na dotykové nokia 5800?