Lakování BBS

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Lakování BBS

Příspěvek od jim.vw »

Nevíte o někom kdo by byl schopnej profi nalakovat kola originál BBS lakem??
Mám tu jedny bbs který maj pro mě nevyčíslitelnou cenu a chci jim dopřát co si zasloužej :pifko:
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Re: Lakování BBS

Příspěvek od Ilegaltuner »

pokud si to nepletu tak mi slečna z tehle firmy http://www.lestimekola.cz" onclick="window.open(this.href);return false; na tuningsalonu v brně tvrdila,že leštěné líce lakujou orginal čirým lakem od bbs :wink:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Kulisek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulisek »

Ilegaltuner píše:pokud si to nepletu tak mi slečna z tehle firmy http://www.lestimekola.cz" onclick="window.open(this.href);return false; na tuningsalonu v brně tvrdila,že leštěné líce lakujou orginal čirým lakem od bbs :wink:
Ahoj no nevím s tim lakováním přeleštěných límců!!Po přelakování si myslím že to okažmžitě ztratí zrcadlový lesk a nevím jak dlouho to vydrží!! Samozřejmě je třeba si říct skutečný pojem o leštěných plochách do zrcadlového lesku,protože někteří řeknou že prodávají leštěná okla a ony jsou jen po soustružení přelakovány bezbarvým lakem :? a že prý leštěné :? Dle mně je leštění a to=zrcadlový lesk.
Jinak já měl v 97 šroubované kola a hromydy límců a zkoušel jsem je lěštit a pak následně několik bezbarvých laků,ale nic se neosvědčilo jakmile jsem je přelakoval hned to zmatnělo,ale byl to rok 97 a doba=kvalita laků jde do předu tak kdo ví.Ahoj
Zakázková výroba na CNC strojích výroba různých držáků adaptérů podložek a provádím různé úpravy dílů mrkněte na foto

http://petjess.rajce.idnes.cz/

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

říkala mi orginal bbs krycí lak na leštěné límce 3000kč za nastřikani 4 límců
Audi A8 D3 4,2i

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

sorry, špatně jsem se vyjádřil, chci nechat lakovat jen středy, límce budou leštěný, takže tim lakem jsem myslel barvu
.slow Obrázek
head&shoulders power...

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

jim.vw píše:sorry, špatně jsem se vyjádřil, chci nechat lakovat jen středy, límce budou leštěný, takže tim lakem jsem myslel barvu
a ja to myslel tak, že dyž umí sehnat čirý origo lak na límce nebude pro ně problem sehnat i orginal bbs barvu na středy.Ale myslím že jsi až zbytčný perfekcionista pokud chceš orginal bbs barvu :-)
Audi A8 D3 4,2i

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

po ránu jsem trošku pomalejší, dík :D
mno nemusí bejt origo, jen chci zanechat ten odstín a strukturu
.slow Obrázek
head&shoulders power...

jim.vw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jim.vw »

Kulisek píše:Ahoj no nevím s tim lakováním přeleštěných límců!!Po přelakování si myslím že to okažmžitě ztratí zrcadlový lesk a nevím jak dlouho to vydrží!! Samozřejmě je třeba si říct skutečný pojem o leštěných plochách do zrcadlového lesku,protože někteří řeknou že prodávají leštěná okla a ony jsou jen po soustružení přelakovány bezbarvým lakem :? a že prý leštěné :? Dle mně je leštění a to=zrcadlový lesk.
Jinak já měl v 97 šroubované kola a hromydy límců a zkoušel jsem je lěštit a pak následně několik bezbarvých laků,ale nic se neosvědčilo jakmile jsem je přelakoval hned to zmatnělo,ale byl to rok 97 a doba=kvalita laků jde do předu tak kdo ví.Ahoj
jinak moje OZta maj na límcích ještě originální bezbarvej lak, sice po těch 12 letech už značně vyčpělej, ale lesk maj ty kola ještě vcelku slušnej. Tak třeba na maj v OZ Racing nějakej lepčejší lak :D

Obrázek
.slow Obrázek
head&shoulders power...

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

a nevite kde se da ten bezvarvej lak sehnat? kola mam opiskovany a chci si je vyslestit sam a to mi oni asi nenastrikaj.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Kesam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesam »

Ne nenastříkaj a tedka mi řekni jak uděláš přípravu pod ten lak když je vyleštíš doma ??? :lol:
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

a jakou jako oni delaj pripravu pod lak? respektive jak se vubec da pod lak pripravit lestenej hlinik, to by me fakt zajimalo.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Jelikož ta leštící pasta je mastná, tak je třeba to kolo odmastit. Při strojovém leštění se to dělá jinou technologií, kdy to kolo mastné není. Ale jestli se dá dostatečně odmastit po ručním leštění, to nevím (jenom pomáhám, takže o možnostech a technologiích toho nevím úplně nejvíc). Ale pamatuju si, že jsme měli kola, který přišli zamaštěný nějakým silikonem. Ty se odmastily, nalakovaly, lak udělal hrozný věci, takže znova odlak, znova odmastit, znova nalakovat a znova všechno špatně. :wink:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“