maRkusVT píše:aneb konec dvou naftovych cerpadel
to ne , jen přehazuju zimáky na fotříkovo abych měl čím jezdit páč v průhonicích kalamita jako kráva a na letňákách tam jezdit nebudu .

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
maRkusVT píše:aneb konec dvou naftovych cerpadel
máte pěknou garážpokorneo píše:feel the difference![]()
![]()
aneb konec jednoho krásného naftového čerpadla

Fazeey píše:máte pěknou garážpokorneo píše:feel the difference![]()
![]()
aji vic kouskupokorneo píše:Fazeey píše:máte pěknou garážpokorneo píše:feel the difference![]()
![]()
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 4667_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
njn , když máš forda , musíš mít i pořádnou garáž![]()
AlesShi píše:máte pěknou garážpokorneo píše:feel the difference![]()
![]()
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 4667_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Butcher píše:
Ja jel s eM Pv-Bratislava, tam asi 3 hodiny jezdeni ve spicce po centru(takze 3 hodiny jen 1. 2. max. 3) + ke konci uz pracovaly nervy, takze casto full throttle a zpatky, celkem asi 500km.Po te dalnici konstantne 150 a prumer 9,5/100...nechapal jsem
Ted nevim jak to mam chapat, ale snad...Trhyy píše:Butcher píše:
Ja jel s eM Pv-Bratislava, tam asi 3 hodiny jezdeni ve spicce po centru(takze 3 hodiny jen 1. 2. max. 3) + ke konci uz pracovaly nervy, takze casto full throttle a zpatky, celkem asi 500km.Po te dalnici konstantne 150 a prumer 9,5/100...nechapal jsem
To je blbost přeci, dyt BMW žere strašně a kor v emku, to sis vymyslel určitě, jako já mam 316i a ta žere tak 9, tak mi neřikej že emko žere 9,5
Hele s tou spotřebou u tý 1,6ky ses trefil. V tomto počasí a jen cesty do práce mi to žere jako kdybych jezdil 2,8mouTrhyy píše:Butcher píše:
To je blbost přeci, dyt BMW žere strašně a kor v emku, to sis vymyslel určitě, jako já mam 316i a ta žere tak 9, tak mi neřikej že emko žere 9,5

Ja nechtel bejt prvni...Tommy1978 píše:Kua nejsou ty laufy trošku větší?
To je ten tjůninkTommy1978 píše:Kua nejsou ty laufy trošku větší?