mě nějakej frajer tvrdil že jsou dělené safra práce pěkná chlapy. Taky se doma trošku seru s kolama
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
mam doma skoro stejny Zendery co jsou na predchozi starnce ale rozebyratelny teda uplne stejny jen je to ctyr dira a nejsou tam takovy dirvy imitace ale skutecny sroubky ale rozebirat je nebudu , protoze je potom neumim dat do kupy aby tesnily
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
ty sem das kolo vzdycky pred a pak behem, ale po renovaci tu toho moc nemas hele na co prijde jen piskovani samotnych alu kol? 17n prumer, a jak dlouho casove? ze bych ti to treba rano hodil a vecer vyzvedl? mezitim bych se nak cournul poo meste, mam to z ruky a zas posilat to a nebo jet tam na dvakrat se mi moc nechce
To máš pravdu... Jsme 2 a to focení nám moc nevychází ale ty zendery jsou před po písku a teď se budou lakovat to samý sparco a i ty poslední fondmetaly...
Není problém ráno hodíš odpoledne odjíždíš...
Nebo mě to můžes dát v Práglu a za 2dny to máš zpět...
1ks 17ka 200Kč pískování
Kdyby jsi měl zájem o nalakování tak kus je za 890Kč stříbrná,černá,bílá,.... prakticky jakákoliv barva...
sory za ot. ale na plast.poklicky asi nechytne prasek ne poble me zkusenosti.muzu se zeptat kde se da sehnat ta modra mnenavka v praskovy barve?predem dik
Na předchoizí straně je na uhláku a na tom plechu...
Koukám že jsi Bóďo z Kutný Hory tak přivez vzorkovej kus máš to kousek a sám se přesvědčíš jak to vypadá...
na tom je prd videl, to chce na kole
to delas teda primo v Ledči?
jaky jsou ceny teda? predtim to tu bylo a ted neni
jak vzorkovej kus
chce to vyzkouset na nejakym starym kole treba
Ty zendery jsou teda tou nej stribrnou?
ten nej kovovej lesk sice vubec neni ten titan, co jsem chtel, ale zase je to docela skoro jak chrom no. taky zajimavy. da se to s chromem trochu srovnat?
Zendery jsou nakonec jinou stříbrnou majitel si vybral jinak...
Je spíš trošku do šediva ale je v tom perleť trošku ale tu mi foťák nevzal...
Na tom plechu je to nejlepší co teď máme...
Trošku se to nechá přirovnat k chromu je to barva a lak a trošku přeleštěný autoleštěnkou...
nechce se mi to tu cely cist.... kde ze to sidlis ? a opiskovani 4x plech 6x14 ????
a umis lakovat i po kusech ??? limec na cerno a stred plechu barvou ? nebo jen cely kolo v jedny barve ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK