BMW e30 by Kouďák

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Kane13
Moderátor

Re: BMW e30 by Kouďák

Příspěvek od Kane13 »

Nemyslím si, že by byl zavařenej znak na tříce hnusnej... viz kámošova
Přílohy
bmwings.jpg
bmwings.jpg (46.53 KiB) Zobrazeno 2354 x
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Jupííí konečně mě někdo chápe .. mě se zahlazený znaky strašně moc líběj .. a na e30 kterou si chci postavit podle svého obrazu ty znaky prostě nechci .. :) takže sem rád že je tady taky někdo takovej .. :)
A ještě photo ...
Takže podařilo se mi napíchnout foťák k PC tak tady sou fotky :)
Obrázek
;)
Zadek :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Předek :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Takže znaky už sou zahlazený Na kapotě je stejnej postup jak vzadu ..
BMW e30 is my Cáár :)
PS: Potřebuju vyvařit kasly mího miláčka nejlépe Pchery nebo okolí .. Nejhůře Kladno .. Celkem to hoří .. Prosím Nevíte o někom ?
http://jyxo.info/uploads/F7/f7c841001ec ... 5be571.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Vypadá to pěkně, čéče..jen aby ti to nepopraskalo, jak psali kluci. Kámoš to má právě zavařený, jako to psali oni
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

taky bych to radsi zavaril, no ale poznas sam:) jinak klobouk dolu jak tak koukam tak jestli to vemes pekne od podlahy a to asi doslova za par let by z toho mohlo bejt pekny auticko:)) tady se neda asi nic uspechat...taky jsem premyslel udelat nejaky takovy auto ale vidina hotovyho auta nekdy za 3-4 roky me odradila:) hodne stesti s karou
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Hlavní je vydržet, to bílý z fotek se stavělo/staví už čtvrtým rokem a pořád (podle slov majitele) není hotový, furt je co dělat. A to si myslím, že už teď vypadá hodně k světu...

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

to bile bmw uz si myslim ze je hodne pekny aspon teda co se tyce vzhledu
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

tragicomix píše:to bile bmw uz si myslim ze je hodne pekny aspon teda co se tyce vzhledu
Jinak je to auto komplet upravený, pro zájemce založím téma, ať Kouďákovi nazasírám to jeho...

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Pohoda to nech ... třeba se i něco zajímavýho dozvim :) 8)
PS: Potřebuju vyvařit kasly mího miláčka nejlépe Pchery nebo okolí .. Nejhůře Kladno .. Celkem to hoří .. Prosím Nevíte o někom ?
http://jyxo.info/uploads/F7/f7c841001ec ... 5be571.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Takže tenhle tejden mám prázky tak sem zprovoznil auto .. chladič sem tam hodil cca do hodinky ale nikam sem nepospíchal .. dával sem si záležet abych něco neposral ..
No .. a nedalo mi to a musel sem autí vytáhnout ven .. :) A trošku zajezdit :)
Moje řidičské schopnosti byly dneska velmi dobré ale vždycky se něco posere a mě stálo v cestě pole .. :oops: :P
Obrázek
A už je venku :)
Obrázek
Obrázek
No jo když sme se vrátily :oops:
Obrázek

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

ghetto car
http://www.facebook.com/djdoemixx

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

E30 je nadherny auto,chtelo to spis 2.5L a kupe,ale to uz je tvoje vec.... To ze s tim chces delat takovyhle veci je tvoje vec,ja osobne bych ji dal bud do krasnyho origo stavu na BBS RS a nebo do valecnych barev :-) ... ale o se tyce tech znaku,tak jsi delal naprosto zbytecnou praci... protoze to popraska... a budez zklamanej... tohle se musi zavarit a pak nejlepe zacinovat a vse co takhle zavarujes at jsou to listy,nebo znak,tak zevnitr strikej zinkem,nebo ti to za rok prorezne... nezlob se,ale podle me zacinas od spatneho konce... misto zahlazovani znaku a podobnych veci by jsi mel spis to auto dat prvne do perfektniho stavu.. tim myslim rozdelat podvozek,vyvarit,vsechno aspon natrit,aby to nerezlo,co je spatny vymenit... a pak si hrat s takovymahle vecma... drzim palce 8)
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39

((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Jasný Ale víš co ... na podvozek .. zaprvý nemam dost velkou garáž ... za druhý nemam skoro žádnej vercajk .. za třetí nemam zatim moc financí ... a za čtvrtý dělam jen když je čas .. A za pátý .. hlavně dělam sám
Hlavně kdybych věděl u koho to a kde vyvařit tak už je to hotový .. kamarád co mi to měl udělat se k tomu nák nehlásí .. počkej ještě tejden .. já ted nemam čas .. atd .. Chtěl bych to už mít vyvařený ale zatim vše pracuje proti mě ..no .. :( kdby ste věděly o někom kdo by byl ochotnej to vyvařit za náký rozumný prachy .. okolo Kladna .. nejlépe Pchery tak bych byl moc rád ..
Díky

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

Predtim jsi rikal ze na to penize mas? :D ale to je jedno.... proste auto musi prvne fungovat a bejt v dobrym stavu... a pak az res jak to auto bude vypadat 8) nech si tu trosku poradit od tech lidi tady... mas svoji hlavu,to je jasny... ale zkusenosti ktery ty "zatim" nemas ti usetrej mraky casu a mraky penez... viz ty zahlazeny znaky 8) kdyby jsi to udelal rovnou tak jak ti tu nekdo radil... nebudes to muset do budoucna predelavat... a misto toho jsi mohl treba odstrojit interier a brousit zrezly mista a pripravovat na vyvareni 8) at se dilo dari

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Jasný no
Odstrojit interier další věc .. kam dam ty věci co vyndam ... nemam moc místa v tý garáži .. což můžete vidět ..
Jasný sem žačátečník dělam co uznam já za vhodný samozřejmě že něco nebo všechno co sem udělal je blbě .. to je mi jasný ..
Názory od lidí který sem do tohoto tématu přidávaj ... Třeba hodně názorů bylo abych udělal sériovku na pěknejch kolech .. jasný 100 lidí 100 názorů ale seriovku prostě nechci ... Beru to jako snahu pomoct to jo ale prostě seriovku nechci dělat a nebudu ji dělat ..
Zkusim sehnat někoho na to vyvaření snad se to povede .. dobře pokusim se dělat tak jak raděj zkušení autaři = Vy ..
FuBuTomas Díky moc za rady :) takhle bych chtěl aby se vyjádřil každý bylo by to uplně super .. Díky moc:)

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

Nikdo te tu do niceho nenuti,jen kazdej rika svuj nazor 8) je to tvoje auto a ty s nim delej co chces... ale kdyz uz to chces delat,tak poradne a nech si priste poradit jak na to,at nedelas neco zbytecne,mraky casu pryc a musis to delat na dvakrat coz jsou i zbytecny penize 8)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Fubu má pravdu.... nejdříve to auto chce uvést do technicky perfektního stavu a potom řešit vzhled a to jestli se zahladí znak nebo ne.... my Opeláci to známe :lol: Když bys náhodou zavítal do sekce Opel, tak by jsi zjistil, že já mám na autě dva roky nastříkaný části jen v základu a dělal jsem na důležitejších věcech - brzdí to jak má, motor šlape jak má, oleje z toho neteče, máme nové tlumiče a plno další důležitých věcí, které nejsou vidět, ale ve skutečnosti jsou důležitější než vzhled.

Z těch pár příspěvků bych řekl, že o to auto máš zájem a rád by si to udělal pořádně. Občas se klidně ptej co máš jak udělat, třeba ty znaky ti určitě zachvíli popraskají. Každopádně ti držím palce, ale musíš začít z toho správného konce.

Jinak když mi bylo 16, tak E30 patřila taky k mým automobilovým snům 8)
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

:) ok Pokusim se to ztrhnout a vyvařit :) až někoho na to najdu :) dík moc .. Tyhle příspěvky od Vás dvou mě fakt povzbudily :)
Díky moc :)

omega

Příspěvek od omega »

No jak na to koukám tak máš šikovný ruce , hezky si to zabrousil (aspon to na fotce tak vipadá) když ti takhle pude celý auto bude to pecka :potlesk: ,,, ten laminát nějak vybouchej pak to vyvař , přetmel a zase takhle hezky zahlad bude to parádička

A jak řikal kolega OPLAŘ , tak asi nejdřív udělat něco pro to aby to bylo v dobrym technickym stavu a pak se zabejvat zahlazovánim 8)

Jinak auto je hezký a držim palce při dalších pracích na autíčku 8)

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Nesnáším frajery co řídí bez řidičáku!! Beru zkusit si párkrát rozjet a přibrzdit a párkrát přeřadit v uzavřeném areálu před tím než sejde do autoškoly, ale tohle nesnáším! :roll: :roll:
" www.autowerks.cz "

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

tholis píše:Nesnáším frajery co řídí bez řidičáku!! Beru zkusit si párkrát rozjet a přibrzdit a párkrát přeřadit v uzavřeném areálu před tím než sejde do autoškoly, ale tohle nesnáším! :roll: :roll:
No jo no ale nic proti tomu neuděláš no .. Ale neboj já už to dělat nebudu :D

awaj12

Příspěvek od awaj12 »

Super to je bez ohledu na to co z toho vznikne nebo ne , mám pár měsíců do 18-tin a už se nemůžu dočkat a taky sem před časem strašně chtěl něco klidně rozpadlého ale a't se na tom můžu prostě jen vyřádit, hold si musím počkat ale fandím ti :) . A s tím ježděním bez řidičáku to nevidím tak horkokrevně, pokud koukám dobře je to někde na poli, taky sem párkrát jezdil v mamčiným autě po prdelách a když se jede s klidem můžu rozbít max. sebe nebo auto :)

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

tholis píše::
Ja zas myslim ze kdyz lita nekde za vesnici po poli tak to zas tak nevadi, aspon ziska nejake zkusenosti nez se dostane do normal provozu. Ono v takove autoskole asi do pole nevletis nebo nedozvis se co se stane kdyz to prestrelis do zatacky a porad lepsi to zjistit na poli nez s cerstvyma papirama nekde v provozu. To jsou daleko horsi veci jako treba ozrala za volantem.

Jinak k autu mam nazor jako ostatni. V prvni rade technika a bezpecnost a neboj se zeptat.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Ještě menší up Ještě před poslednim upem než bylo zprovozněno :
přišel chladič .. Skoro novej Za úžasnou cenu
Obrázek
Detailnější foto bude až to rozbalim a začnu montovat na auto
A když ještě ňáký prachy zbyly tak sem si udělal radost a zašel do mototechny pro ňáký to vybavení dílny
Obrázek
Taky za celkem dobrou cenu a hlavně kvalitní ne žádný čínský napodobeniny .. :D
Ještě sem si musel vyfotit zadní pružiny :D V každý pružině sou tři ty tenisáky :D
http://img682.imageshack.us/i/imgp1298r.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ještě ten chladič spodní je novej :)
http://img297.imageshack.us/i/imgp1294.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img96.imageshack.us/i/imgp1295.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
A už je v autě vše zase zapojeno zkompletováno a připraveno na provoz :)
http://img138.imageshack.us/i/imgp1296h.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Když sme jely jezdit na sníh při minulim upu .. tak chytnul na první škrtnutí :)
Omlouvám se za odkazy ale nevim jak mam vytvořit miniaturu .. protože rajče mi nefunguje tak sem to udělal přes Imageshack a nevim jak udělat aspon tu miniaturu :(

Kox.mania

Příspěvek od Kox.mania »

tholis píše:Že někdo vyvařuje znak na oplu chápu, ale za BMW se nestyď a nech ho tam :wink:
Ať žije debilismus :(
Potřebujete nějaké nářadí ...?

Elektrické ruční.. aku, pily, flexy, brusky, kladiva, hoblíky, frézy, sady, ráčny, torxy, klíče, svářečky, kleště, siky, brusivo... aj. popř. železářský sortiment..?

Ptejte se ;-)

FubuTomas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FubuTomas »

Kox.mania:To neni debilismus to je neznalost 8) delal jsem doma mraky E36 a musim rict ze tyhle auta jsou sice krasny,ale ta technika je katastrofa... nemyslim benzinove 6 valce... ty jsou vyborny... ale ten podvozek atd... to samy u E39.. ja kdyz jsem videl jak je tam resena predni naprava,tak jsem se tomu musel smat... jak nekdo na neco takovyho muze prijit :lol: proste katastrofa... naftovy TDS stojej uplne za hovno... reknu vam zlatej Opel!!! A to myslim naprosto vazne... Kolem tech tri pismen BMW je pouze nafouknuta bublina....

Jinak naradi chvalim... to je potreba ... 8)

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

K autu se radši nevyjadřuju, ale taky sem byl takovej v tom věku, taky jezdil s třícou načerno, ale jako první sem řešil nejdůležitější věc - technickej stav auta a neřešil nesmysl typu zavařenej znak :roll: Jinak tedle motor je snad nejhorší volba co může v E30 bejt, ale to je taky tvoje věc :D Ale jak tu píšou všichni, vzal bych to uplně od jinýho konce :D

Jinak si nemyslim že by BMW byla nafouknutá bublina, taky záleží jak sek do k tomu autu chová, ale i přesto když někdo sedne do 13let starý E39 co má najeto x stovek tisíc kilometrů a majitel je prase tak přesto auto šlape jak má a nikde nic v interiéru nevrže, nebouchá apod. jako u 3 roky starýho Forda :D Taky je potřeba brát v potaz kolik to bmw stojí nový a kolik stojí Opel novej, osobně si myslim že 6ti válcový motory M50,52,52 sou jedny z nej šestihrnků co se objevily v autech, maj příjemnej výkon, parádní spolehlivost ( pokud jim člověk dává pravidelnou údržbu ) a kromě první vcerze M50 bez vanosu maj i super spotřebu ( neni problém jezdit okolo 7l když jede člověk v klidu ) a TDS nejsou špatný motory pokud se o ně člověk stará, ale když se servisou TDS co maj nalítáno půl mega a z toho 3/4 je někdo prasil tak se nikdo nemůže divit že se pak serou, přední náprava u E39 je trošku dražší na repas no :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Já bych se těch znaků nebál. Stejně to auto doprasíš na poli a až budeš mít řidičák, tak si stejně koupíš auto, co za něco stojí. :D
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Kouďák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouďák »

Hele pánové tuneři ..
Když nahodim ten svuj vrak na volnoběhu mi udává průměrnou spotřebu přes 20l což je na konci ukazatele spotřeby .. jakmile zařadim a rozjedu se tak se to pohybuje normálně něco kolem 8-10 litrů .. podle toho jak se na to šlape ... Ale mam se bát to nechat běžet na volnoběh aby mi to nesežralo nádrž nebo je to jen chyba ukazatele ? .
Popř: nevíte jak tuto chybu v e30 vyřešit ?
díky

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

tohle nemyslis vazne ze ne ? co to jako ma bejt ? :kladivo:

http://img682.imageshack.us/i/imgp1298r.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

V době, kdy ještě u nás nebylo možné sehnat sportovní pružiny nebo dorazy do pružin se tam cpaly tenisáky, aby to moc nepružilo.... když třeba měl někdo široký kola na autě. Ale je to "úprava" z časně porevoluční doby.....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Odpovědět

Zpět na „Projekty“