Jinak ten ukazatel spotreby je normalni... snad pokud stojis na miste,tak je jasny ze se ta raficka zarazi na konec...
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Zkus trochu myslet. Ten ukazatel říká, kolik ti auto vezme benzinu na 100 km. Když stojíš, co ti logicky ukazuje?Kouďák píše:Hele pánové tuneři ..
Když nahodim ten svuj vrak na volnoběhu mi udává průměrnou spotřebu přes 20l což je na konci ukazatele spotřeby .. jakmile zařadim a rozjedu se tak se to pohybuje normálně něco kolem 8-10 litrů .. podle toho jak se na to šlape ... Ale mam se bát to nechat běžet na volnoběh aby mi to nesežralo nádrž nebo je to jen chyba ukazatele ? .
Popř: nevíte jak tuto chybu v e30 vyřešit ?
díky
Jo prostě se chce BMW odlišit a proto má nějaký věci jinak a složitější než jiný auta. Konkrétně ta díra na hever mi přijde naprosto dokonalá věc...., žádný lehání pod auto aby si hledal místo na hever, prostě dáš hever z boku do prahu a jedeš.FubuTomas píše:Nemyslel jsem to tak ze BMW dela spatny auta,nebo spatnou kvalitu zpracovani... to ne,ale sere me ta jejich technika.... proste oproti normalnimu autu maji mraky veci jinak.. a kdyz na tom neco delas,tak by ses s toho posral!!! A kolikrat mi ty veci pridou jako totalni nesmysl... vrtule chladice,naprava E39,E36,diry na hever E36 a spoustu dalsich veci.. proste zbytecne vsechno slozity... a ve vysledku uplne k nicemu...![]()
Jinak ten ukazatel spotreby je normalni... snad pokud stojis na miste,tak je jasny ze se ta raficka zarazi na konec...
Já ji tam mám taky.T-O-M píše:Kde se na 318i vzala kotoučovka vzadu??