Já bych řekl že je to supra.
Kdyby tam nechal jenom to plastový křídlo tak je docela povedený a hezký auto ale nechápu jak to někdo může takhle brutálně zk..it.Ten člověk nemůže mít trochu rozumu
No nezlobil bych se kdyby mi to říkalo pane...
Souhlasim skoro se všema předešlejma že to hliníkový křídlo je hnus v kombinaci s tim laminem. Ale jinak celkem pěkný (ještě co to má pod kapotou)
Jax píše:No nezlobil bych se kdyby mi to říkalo pane...
Souhlasim skoro se všema předešlejma že to hliníkový křídlo je hnus v kombinaci s tim laminem. Ale jinak celkem pěkný (ještě co to má pod kapotou)
Pokud je to ten 200SX, pak má 1.8 turbo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Asi se taky nemohl rozhodnout jaky kola koupit tak to vyresil takhle...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Fakt že jo, to sklo má Hnisan jiný a ty boule na kapotě by byly (minimálně teda jedna) známkou Eclipse/Talona/Lasera (krom loga a blinkrů je to to samý...). To pak ovšem je poněkud slabší a pod kapotou bude menší stádečko než u 200SX.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Fakt že jo, to sklo má Hnisan jiný a ty boule na kapotě by byly (minimálně teda jedna) známkou Eclipse/Talona/Lasera (krom loga a blinkrů je to to samý...). To pak ovšem je poněkud slabší a pod kapotou bude menší stádečko než u 200SX.
Jasny... To bude naky 2.0 lopata... Byl v Chomutove (ja tam byl taky) a kdyby tam mel stado tak si myslim ze jde na sprint nee? Ale pozor... Tady v Moste stoji neudrzovanej (cernej - zasranej jak prase a porad stoji na tom samym miste) Plymouth Laser 2.0 16V DOHC Turbo Intercooler...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ