<<< Off Topic >>>

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
_FLINTSTONE_
Kontaktovat uživatele:

Re: <<< Off Topic >>>

Příspěvek od _FLINTSTONE_ »

ne naopak 5x112auto a 4x100 kola
EX:VW Golf mk4...............HellaFlush
Now: Audi TT in progres

Simmy

Příspěvek od Simmy »

jak se dělají takové podložky? rozdílný počet šroubů při zachování rozteče chápu, ale jak se dá udělat změna poštu šroubů i změna rozteče?

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Jde to :wink: Hanuš má 4x100 auto a 5x112 audi kola :) Jak to vidíš tak si myslíš že to nemůže být bezpečné :shock: ale je to už prověřené 8)
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

_FLINTSTONE_
Kontaktovat uživatele:

jojo to vim ale jestli to jde i naopat nekdi sem nic nenašel :kladivo:

Simmy

Příspěvek od Simmy »

nějaká fotka? nákres? schéma? nedokážu si to dost dobře představit ... a jestli říkáš, že to vypadá chatrně, tak to musí být morda :D

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

flinstone - ja si podlozky nechal vyrobit u firmy Kovotesarek, ale presne opacne, nez ty shanis.. myslim si, ze by pro ne nemel byt problem to vyrobit i naopak.. podlozky jsou duralove.. kontakt - kovotesarek@volny.cz

Simmy - nakres nemam, je fakt ze to vypada sebevrazedne.. ale uz je to lety proverene, jezdit se na tom da, tak se toho nebojim.
Obrázek

_FLINTSTONE_
Kontaktovat uživatele:

hanuš:ou kej dikes no mam i celkem strach s 5 dur na 4 no snad to udrži 8)

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

proč by to neudrželo?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Tak jsem dostal novy notebook. Grafika tady asi nebude nikdy zadna hitparada, ale zase tak spatne zelezo to neni. Doporucite mi nejakou zajimavou hru, se kterou bych tady na chvili zabil cas? Vubec se neorientuju, posledni, co jsem na notebooku hral byl Broken Sword a NFS Carbon.

Lenovo ThinkPad T400
Intel Centrino2 vPro 2x2.6GH
4BG RAM (XP je ale jen 32bit, takze neadresuje cele 4GB)
grafika je nejaka integrovana ATI Catalyst

Tot asi vse k hernim parametrum.

Vcera jsem stah NFS Shift, ale byl to jen nejaky snapshot, ktery majitel nainstaloval na nVidii, tak jsem to hned smazal.
Dik za tipy.

P.S. Mam rad auta, at uz realne nebo arkady, adventury a sportovni managery - i kdyz ten uz bych si asi zahral online proti lidem.
Live4Ride Syndicate

BullitBMW

Příspěvek od BullitBMW »

Vyzkousej BMW M3 Chalenge.. Tak realne chovani auta jsem jeste v zadne hre nezazil a kdyz povypinas abs, esp, a podobne kraviny tak je s tim i brutalni sranda.. navic se da hrat i o siti

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

LFS to pojede uplne v pohode a jsou co do fyziky best. Nevim zda M3 challenge na ne ma. Jinak zkus mass efect 2 to by te mohlo na chvili zabavit ;)
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Luke_TDI píše:LFS to pojede uplne v pohode a jsou co do fyziky best. Nevim zda M3 challenge na ne ma. Jinak zkus mass efect 2 to by te mohlo na chvili zabavit ;)
LFS jsem hral uz na Dellu. Bylo to dobry, ale musi se to hrat po siti a clovek musi mit volant. Rad bych si dal nejakou zavodni "arkadu". Nejake auticka. Abych z toho notebooku vyzdimal, co pujde.
Live4Ride Syndicate

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

no hraju na klávesnici a myslím, že už mi to jde docela slušně :)
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Sly: Luxus notas, takova konfigurace se snad u nas ani neprodava...tise zavidim :?:
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

G3-Lower píše:Sly: Luxus notas, takova konfigurace se snad u nas ani neprodava...tise zavidim :?:
Abych se priznal, nevim. Kazdopadne si pamatuju, kdyz jsem pred 3 roky dostal Della Latitude D620, tak to byla zakazkova konfigurace. Uz tehda jsem mel Intel Core2 Duo 2x2GHz, 2GB RAM, nVidia go nebo tak nejak se ta karta jmenovala. Kdyz jsem koukal na katalogove sestavy, byly mene vybavene nez ten muj. K tomu jsem mel i dockinu, klavesnici, mys, kensington, 22" monitor, kozenou brasnu, proste plna palba a snad i jeste neco navic. Vse Dell.
Tohle bude taky zrejme nejaka na miru sestava.

Nicmene mi radeji doporucte nejaka dobra auta pro odreagovani?
Live4Ride Syndicate

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

ja si ted na relax poridil PSP a už asi 14 dni pařím Burnout: dominator a furt mě to nepustilo :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Sly píše:
G3-Lower píše:Sly: Luxus notas, takova konfigurace se snad u nas ani neprodava...tise zavidim :?:
Abych se priznal, nevim. Kazdopadne si pamatuju, kdyz jsem pred 3 roky dostal Della Latitude D620, tak to byla zakazkova konfigurace. Uz tehda jsem mel Intel Core2 Duo 2x2GHz, 2GB RAM, nVidia go nebo tak nejak se ta karta jmenovala. Kdyz jsem koukal na katalogove sestavy, byly mene vybavene nez ten muj. K tomu jsem mel i dockinu, klavesnici, mys, kensington, 22" monitor, kozenou brasnu, proste plna palba a snad i jeste neco navic. Vse Dell.
Tohle bude taky zrejme nejaka na miru sestava.

Nicmene mi radeji doporucte nejaka dobra auta pro odreagovani?

Mám Yarisa a fakt super :D :D :D
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

wesly.TDI píše:ja si ted na relax poridil PSP a už asi 14 dni pařím Burnout: dominator a furt mě to nepustilo :D
Jo, trailer vypada dobre. Neco takovyho. Omrknu, jestli je to i na pc.

edit: vypada to jen na PSP
Naposledy upravil(a) Sly dne 26 úno 2010 21:49, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

no je to sice arkáda jak cyp ale jde tam hlavně o fun :wink: , jak se nudím, lehnu do lužka, připojím se na wi-fi a za 2min. to masím proti vocasům z celého světa :D

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

tak zkus Colin McRae DiRT 2
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Luke_TDI píše:tak zkus Colin McRae DiRT 2
stah jsem burnout - skoky ve vzduchu me moc nebavi
ted zkousim NFS undercover, ale je to takove divne. Vsechny trate stejne, do toho docela umele voperovany pribeh. Chaoticke, moc me to nenadchlo.

Jeste tomu dam chvili sanci a pak zkusim snad toho Colina.
Live4Ride Syndicate

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Na zacatku tam ma clovek stareho Nissana. Vrana jak svina, ale rve to jak Honda od Spoonu. V primce porazi Zko a o 15let mladsi auta, ktere podle vzhledu nevpadaji moc seriove. No proste ptakovina.
Live4Ride Syndicate

Jurisek16

Příspěvek od Jurisek16 »

Dirt 2 doporučuju...je to pecka :wink: Jezdit s Kenovou Subarkou :)
No jinak je dobrý i NFS Pro Street :wink:
Nebo GTA IV ale to je kua že náročné na HW :( Ale fyzika Euphoria je bezkonkurenční až sakra realistická, takže je to dost odreagovačka a srandovní hra jak cyp...jde tam toho dělat sakra hodně 8)
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= :) (???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

ach ta grafika v notebooku :( NFS Pros Street jsem hral driv a dobry. Znovu se mi uz ale nechce. Mit desktop, tak si to dam znovu v plnych detailech, ale na notebooku bych se akorat nasral. Co z toho, ze mam vic nez dost RAM a dobre procesory, kdyz grafika je nakokot.

Ani ten Undercover nejede plynule ve 1440x900.
Live4Ride Syndicate

Simmy

Příspěvek od Simmy »

zábavná odreagovačka super na klávesnici mi přijde TrackMania :)

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

takhle přijel jeden soused, docela jsem valil oči... nepochopím takové lidi a už vůbec nechci vidět, co by se stalo při prudším brždění :roll:
Obrázek
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

vendys16

Příspěvek od vendys16 »

taky doporučuji colin mc rea dirt 2 luxusní hra da se tam dobrře driftovat a celkově luxus hra :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

vendys16 píše:taky doporučuji colin mc rea dirt 2 luxusní hra da se tam dobrře driftovat a celkově luxus hra :wink:
Ted jsem ji stahnul, ale nejede mi. Po nejakem tom intru vidim jen cernou obrazovku a borec tam neco porad zblebta. Slysim zvuky, ale nic nevidim. Kdyz zmacknu enter nebo home, tak se objevi jen ten online nesmysl. Zkousel jsem googlit a lidi tohle fixli smazanim nejake knihovny pro zvukovou kartu. Tuhle binarku na hdd ale nemam. Pak taky po vypnuti zvukovky, ale bez zvuku se mi ta hra hrat nechce.
Live4Ride Syndicate

vendys16

Příspěvek od vendys16 »

Sly píše:
vendys16 píše:taky doporučuji colin mc rea dirt 2 luxusní hra da se tam dobrře driftovat a celkově luxus hra :wink:
Ted jsem ji stahnul, ale nejede mi. Po nejakem tom intru vidim jen cernou obrazovku a borec tam neco porad zblebta. Slysim zvuky, ale nic nevidim. Kdyz zmacknu enter nebo home, tak se objevi jen ten online nesmysl. Zkousel jsem googlit a lidi tohle fixli smazanim nejake knihovny pro zvukovou kartu. Tuhle binarku na hdd ale nemam. Pak taky po vypnuti zvukovky, ale bez zvuku se mi ta hra hrat nechce.
jj to rozhodne ne zkus třeba jiný torent jestl ito pude :wink:

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Premyslim, ze koupim PS3. Notebook mam sice dobry, ale chybi tomu grafika. Niky z teh her nebudu mit pozitek, jaky bych si predstavoval. Pokud mate nekdo PS3, tak budu rad za postrehy.

Zrejme bych chtel SLIM verzi, abych si ji moh brat na sluzebky. Tusim, ze specifikace jsou stejne, jako ve vetsi verzi. Rozdil je jen velikost a vaha? Taky jsem si vsim, ze jediny, cim se PS3 lisi je velikost HDD. Od 80GB po 250GB - neni to zbytecne moc? Co se cen tyce, tak SLIM 250 jsem zahlid od 7300 bez her. Pak jsem si vsim i jedne, za 8400 vcerne kuponu na 6 her. Je tam nutna nejaka registrace nekde. To uz se koupe her resi i online? Nekde se clovek zaregistruje a paj si hru dotahne nebo jak to funguje?
Live4Ride Syndicate

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“