Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
cr4sh3r píše:Lepší vrátit auto prostřílený, než žádný....
Pokud bylo dobře pojištěný, tak bych radši nechtěl žádný, než prostřílený.cr4sh3r píše:Lepší vrátit auto prostřílený, než žádný....
Mě taky...H.o.m.i.e. píše:Nemužu si pomoct předtím se mi to zdá hezčí. Ale každej máme jinej vkus.
maRkusVT píše:Mrizky i v masce nacerno a dolu ten LOL napis XXX a bude to hezky. takhle to pusobi jako vesnice style... stromecek
tak tak ,lepší žádný než rozstřílený,ale takovejch ran a řidič nedostal ani jednu,asi mysleli že honěj rhdm_tsch píše:Pokud bylo dobře pojištěný, tak bych radši nechtěl žádný, než prostřílený.cr4sh3r píše:Lepší vrátit auto prostřílený, než žádný....
s nápisem "street racer" to bude z bláta do louže ... co třeba tam nedat nic?fildaas píše:to xXx de pryč bude tam street racer........
to lízo tomu fakt prostělo no nevím na fotkách se mě to taky nelíbí ale na živo jo mám stoho radost:)
fildaas píše:tak se nepo*erte![]()
každýmu se líbí neco jiného... no na tipo nemůžu nic sehnat tak sem ubec rád že mám toto víš.... to lízo mě dost stálo... jinak tá koule na zrcátku to je taková pičovina že když do toho bouchneš začne to blikat jak policie
jinak to je 1.6 i.e motor nic moc no...
proč nalepku street racer??
jdu do klubu jednoho asi tam mam nejslabší auto ale že sem jejich věrný kámoš tak mě berou.. nebo spíš sem to sněma zkopletoval ten club...
tahokov? proč takoveJ??? vždy se mě líbil víš tak protoho tam mám černej by nevinikl a bylo by to jak kdyby tam nic nebylo...