<<< Off Topic >>>
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: <<< Off Topic >>>
no melo by to byt podobne jako u psp, mam edici GT a byl tam kupon na 3 dreamcars zdarma, normalne jsem v psp najel na hru, v ní na update a samo se to připojilo na web psp, tam jsem se regnul a za cca 2 min jsem mel ty auta na kartě, podle mě to u ps3 bude stejne, teda pokud má wi-fi, když ne tak si to asi stahneš do compu a pak přes flash na hdd od ps3? nevím
wi-fi to ma, jen nepisi nic o dvd, ale jen o kuponu na 6 her zdarma. cekal bych, ze nejakou minimalni instalaci potrebovat budu..
Live4Ride Syndicate
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
no tak přes ten kupon a ps3 na wi-fi se regnes na webu a stahne si to samo na disk 

dobre resene, pokud to pak pujde vysmazit na dvd, jeste lepsi
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
smazit na disk to nepujde. PS3 je pokud vim jedina konzole kterou jeste nehacknuli aby se na ni dali valit palene hry. (mozna to je Xbox ale nevim jiste) Kazdopadne pro info se ptej ladise ten je v tom zbehli fest
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Pokud mam ten kupon, ktery me opravnuje hru stahnout, proc bych si ji nemoh vypalit na dvd, aby mi na hdd nezabirala misto? 6 takovych her po 5GB a 1/3 hdd plna.
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
nejsem si ani jisty tim stahnutim. Spis se nekde regnes vyberes si a dorazi ti to postou. Ale fakt nechci kecat. Treba na kompech muzes tahat pres steam ale jede ti to jenom na tom kompu.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Na Xbox palene hry jsou, ale je treba hacknout Xbox...kolega ma a je moc spoko. Kdyz se stavim sem tam na pivko tak odchazim velice pozde domu a ruce me boli z mortal kombatu 

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
slimak kupuj PS3, zaparime... vsak vis, ze jsem te od toho musel ve 3 rano vyhnat z domu a rano jsi mel z toho srdecni kolaps... 
mam slim 250GB, najebes tam fotky, filmy, dema, hry a za chvili ti bude 250GB malo... jinak hry koupis i online, zaplatis kartou a hned sosas, nevyhoda je ze kdyz te omrzi, tak ji neprodas jako klasicke CD.

mam slim 250GB, najebes tam fotky, filmy, dema, hry a za chvili ti bude 250GB malo... jinak hry koupis i online, zaplatis kartou a hned sosas, nevyhoda je ze kdyz te omrzi, tak ji neprodas jako klasicke CD.
tak sem hral a celek mse mi jezda povedla tak se mrkněte(stahnout se to musi) http://ulozto.cz/4148088/dirt-2-my.avi" onclick="window.open(this.href);return false; je to točene nafotaku taky sry za kvalitu ale da se na to v pohode divat 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz u toho vychlastate pakl redbulu tak se nediv uz nejste nejmladsiDan píše:slimak kupuj PS3, zaparime... vsak vis, ze jsem te od toho musel ve 3 rano vyhnat z domu a rano jsi mel z toho srdecni kolaps...![]()

to nebyl redbul, ale nejaky noname energetak... no ale za 7kc pri koupi celeho kartonu neslo couvnout... 

ja chtel brat puvodne dva pakly, ale ty jsi me premluvil jen na jeden. 80 Sharku bychom asi uz nevypili.Dan píše:to nebyl redbul, ale nejaky noname energetak... no ale za 7kc pri koupi celeho kartonu neslo couvnout...
Live4Ride Syndicate
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Dekuj danovi za jeho soudnost jsi tu nemusel byt voe 

Bych si zabeh do Vlka, no.Luke_TDI píše:Dekuj danovi za jeho soudnost jsi tu nemusel byt voe
Live4Ride Syndicate
Nestacim se divit, co se deje venku... takova ledovka.. maras
a k tomu to i poprasilo snehem
drifty radne teda (to uz i "kastlikovi ridici" beztak pouzili druhou ruku na toceni volantem
)

a k tomu to i poprasilo snehem

drifty radne teda (to uz i "kastlikovi ridici" beztak pouzili druhou ruku na toceni volantem

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jjj viz. tema nehody 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Nemate nekdo nejakou znamou/znameho na pojistovne ministerstva vnitra? Mam tam trochu problem (pozdni registrace a nejake penale) a chtel jsem se s nekym pobavit o nejakych variantach reseni, ktere mi poradily ucetni nez tam pudu to resit. Byl bych moc vdecny, kdyz by to k necemu bylo a vysledek by byl relativne dobry tak odmena jista :!:
Změna je život...
rintintin jeden
- Přílohy
-
- untitled.JPG (65.36 KiB) Zobrazeno 1248 x
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.

http://www.novinky.cz/auto/194275-velor ... -koni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

kurnik, včera mě po cestě z piva barali policajti... to vypadám tak podezdřele? 

Golf V TDI 103Kw

jeste by to potrebovalo k doladeni image, abys byl trochu hrana, oblect bombra a strihnout dlouhe vlasy a znak DS
... to te brali na meste, nebo u vas?

potkat tě někde večer, tak se zakousnu do stromu a dělám suchou větev 

normálně v Těrlicku a chtěli vidět občanku
a už jsem začal cvičit abych doladil image

Golf V TDI 103Kw

Dobrý nácek 

Změna je život...
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
to už není IN, teď bude DS SSHanuš píše:jeste by to potrebovalo k doladeni image, abys byl trochu hrana, oblect bombra a strihnout dlouhe vlasy a znak DS... to te brali na meste, nebo u vas?

Kuba: Moc tomu nerozumim a vecer se takhle oblecenym lidem snazim maximalne vyhybat. nechapu proc delaji co delaji. no commnet
Změna je život...
určitě si mě osobně viděl na sraze vwclubu a víš že takhe oblečený normálně nechodím. Ono to v podstatě byla jen taková sociologická studie. Jen jsem chtěl vidět jak se bude chovat okolí když si na sebe vemu jiné oblečení a ono to opravdu funguje. Lidi si radši přejdou na druhou stranu chodníku, nedívají se mi do tváře atd. 

Golf V TDI 103Kw

a nebo si řeknou... "na něěěj" 

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto