scryper: přesně tak to bylo.. letmá noční procházka.. dík za koment a kritiku

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Sweden píše:ta první je taková dramatická![]()
já dělám podle tohodle návodujohn-n píše:díky..a nevíte náhodou o nějákým návodu? já sem na tyhle grafický programy strašnej anitalent a ani netušim pod jakým pojmemy bych nějákej ten návod měl vygooglit![]()
![]()
jinak ať jenom nekecám
to je možnýFáboš píše:Sweden píše:ta první je taková dramatická![]()
jj to asi jo, ale barevně podle mě bohužel dost mimo (chápu,že to byl záměr)
jobiohazard píše:jako laik se zeptám ... to je teda focený jako několik snímků za sekundu,který se pak poskládaj v jednu fotku?
petr18.vt píše:fáboš:to pozadí vypadá jako kdyby to byla malba.někdy bych to tak neupravoval.méně je vic viš co
scryper píše:neostrost ani ne - ta je dodělávaná, ale samozřejmě jsem měl především na mysli světla.
Na téhle fotce je levá strana slečny moc ve tmě - je to vidět hlavně na stínu mezi klíční kostí a tváří. Tam mělo být ještě jedno světlo zezadu.
Blbé nastavení dalších světel, takže naopak pravá část její tváře je přepálená. To vzniklo tak, že přes softbox zepředu se hodil barevný filtr, ale už mi nedošlo, že by to chtělo barevně změnit i světlo, které ji svítilo na rameno zezadu shora a proto je i vidět rušivý přechod barev na kůži.
Potom prsty na ruce, která drží náhrdelník - fakt je nemá amputovaný. Zase detail, ale člověk by nevěřil, jako dokáže zk*rvit výsledek.
...plus pár menších chybiček![]()
PS: slečna nebyla vybrána mnou
Honza si domluvil jeho známou a tohle byla její kamarádka - mě se včera vůbec fotit nechtělo, protože jsem dorazil utahanej z kola, ale když už tam ty holky byly, tak jsem holt Canon použil noFáboš píše: Slečna ti byla přidělena![]()
Jidiný čeho jsem si všimnul já, jsou ty prsty, ostatní bych tolik asi neřešil