Změnil jsem svoje hlasy, protože jsem se konečně dozvěděl, kdy jedeme v létě na tábor (konec srpna).
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak co pánové, jak to vidíte s tím naším srazem? Chtělo by to už pomalu vymyslet přesnej datum, ne?
Mě by se líbilo 30.7. - 1.8. nebo 6.8. - 8.8. co?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
to vypadá na dobrej opl kaj sraz uvidíme, nic neslibujeme, páč nevíme co bude, při nejhorším jedna VB Caravan navrch
chatky asi ne e, většinou se pronajímají na celý týden v sezoně, takže stan a chudáci Ti, co mají jen jeden vchod a budou potřebovat hodit
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
-------------------------------------------- http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40
Motylek: a nebo bažanta pod spacák
Marty: to první datum se mi líbí co vy ostatní????
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Právě jsem mailoval do toho kempu. Uvidíme co nám odpoví. Docela bych chtělo, aby jste se vyjadřovali k tomu datumu. Protože už vidím, že až se pevně stanoví datum, tak půlka lidí nebude mít zrovna čas......
Edit: odpovědě:
"pokud nemáte speciální požadavky a pořádáte volný sraz příznivců, pak není třeba nějaké rezervace místa apod.
je třeba jen udat termín pořádání srazu a předpokládaný počet účastníků, my vše zařídíme tak, abyste se do kempu vešli a abyste byli spokojeni
termín předpokládáte ve vrcholu sezóny, kemp bude předpokládám zaplněn, chatky máme již nyní téměř vyprodány
upřesněte požadavky - jaký prostor požadujete, jestli požadujete speciální program - hudba, sportovní a adrenalinové akce, rezervaci restaurace, stravování, ubytování v chatkách ... ( v kempu poběží normální režim, takže restaurace, zábava, atrakce normálně běží, ale pokud budete chtít něco přímo speciálně pro sebe = speciální program )"
no restauraci nepotřebujeme každej muže naložit nějaké to maso
alkohol si taky dovezeme..... adrenalin bude spanilá jízda a hlavně cesty tam a z5
o speciální program bude postaráno pokud sebou vezme Kubi sestru
takže jen že chceme volnej plac na stany a pekáče a stačí upřesnit datum
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Dneska jsem jim napsal, že potřebujem jen plac pro pár aut a pro pár stanů... nechtěl někdo něco speciálního?
Já vás zabiju Ale tak upekla buchtu tak si jdu dát
Martty: Výborně, pane, výborně
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Další odpvěď: "kolik vás bude potřebujeme vědět minimálně 14 dní předem, abychom v případě že bude kemp plný (podle počasí) - vyhradili plac pro tak velkou skupinu lidí a pak ho hlídali, aby zůstal na dohodnutý termín volný"
Takže teď musíme domluvit ten datum a začít sepisovat lid, kteří opravdu pojednou. Takže kdo už teď ví, že opravdu jede, pište mi PM (s počtem lidí a počtem aut).
Já jedu sicher martty - to už snad budu pojízdnej i s XE (NEčko už seru ) a beru s sebou sebe a to bude vše... jo a ještě sekyru s kterou naporcuju bigpapu za ty řečičky možná teoreticky se přifaří ještě Venca s touhle Corsou a Ondra, to bych ještě napsal
Koho ještě pozveme na sraz? Určitě bych rád pozval lidi z OmegaWEBu, potom nějaké Opelíky z cabrioclubu a ještě někoho?
Sašu zkusím zítra naťuknout.... ale nevím, musím ho dotlačit aby mi pomohl s XEčkem, pak asi pojede do lázní