dotaz ohledně kol
dotaz ohledně kol
Jak je to s pokutou za kola přesahující obrys vozidla (cca 2cm) ikdyž jsou zapsané ve velkém TP (který nemusím vozit sebou), může za to být nějaký postih na místě?
Re: dotaz ohledně kol
to co mas zapsane v TP si muzou policicsti overit pres dispecink vsechny zapisovane veci v TP si muzou policiste overit..
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
takze by to melo byt bez problemu, dikyFilipGTti píše:to co mas zapsane v TP si muzou policicsti overit pres dispecink vsechny zapisovane veci v TP si muzou policiste overit..
- tragicomix
- Kontaktovat uživatele:
no ja myslim ze to v poradku rozhodne neni!!! nechapu jak ti tohle nekdo mohl zapsat do TP a 2cm? to uz je fakt hodne...
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “
to me fakt sere tohle, ja nemuzu zapsat origo kola a nekomu zapisou takovyhle..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
zatím je nemám ale uvažuju o nich když jsou s typovým listem přímo na auto, jsou to 17x8" ET35
- Přílohy
-
- 20090412193251359.jpg (150.92 KiB) Zobrazeno 2206 x
ja byt tebou tak se odkazuju na to ze je mas zapsane v TP at si to overí... pokud by i pak byly problemy to uz není tvoje vina ale vyna technicke stanice ktera ti ty kola schvalila a jde to vse mimo tebe 

DRS Daihatsu Racing Service
tak v podstatě jsou schválená výrobcem kol na konkrétní auto ale i tak je to zajímavé no.
no pokud sem to správně pochopil, tak je zapsané ještě nemáš, ale plánuješ je koupit s typovým listem, ale to podle mě ještě zdaleka nemáš vyhráno, protože typový list ti musí schválit na STK a tohle podle mě neprojde
Teoreticky vzato, Ti nesmí přesahovat dezén rozměry karoserie, ale tohle už leze celkem hodně 
Pokud nemáš známýho na STK, tak si troufám tvrdit, že na 90% to neprojde.

Pokud nemáš známýho na STK, tak si troufám tvrdit, že na 90% to neprojde.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no ono v podstate dezen nepresahuje... podle fotky
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
s tím dezénem se mi to nezdá, podle mě je v EHK, že žádní díl nesmí přesahovat vnější obrys karoserie .. nebo nějak tak, ale o dozénu tam podle mě nic není
aha sem myslel ze kdyz je to s typovym listem tak je to nekde odzkousene a zapisujou to normalne, tak to teda nevim 

Mě to říkal policajt, když mě stavěl při běžné kontrole, takže nevím, jestli kecal, nebo ne. Ale já to měl tak tak s hranou lemu blatníku, tak možná proto, nepyskoval dál 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206