weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena šujana se 120cítkou nepočítej
Koho máš na mysli tím "šujanem"...myslím že ho znám,..jen tak mě to zajímá
REMIX:........jo je to ten sujan z obchodky,ty mas snim anglinu nebo neco takoveho ne???
weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena šujana se 120cítkou nepočítej
Koho máš na mysli tím "šujanem"...myslím že ho znám,..jen tak mě to zajímá
REMIX:........jo je to ten sujan z obchodky,ty mas snim anglinu nebo neco takoveho ne???
Tak to je dobrá haluz..toho fakt jakože znám No ale jinak nic nového
Dík hoši Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov Už nikdy víc
felda píše:Co je to za barva na tom víku?Nesleze to??Taky uvažuji jestli motor do barvy nebo ne.....Dnes jsem tě viděl na studentské,ale nějak se ti to hádalo
No barva už ani nevím co je to za značka, nic prazvláštního..měl jsem na fáčku podobně stříknutý motor a po třech měsících žádná změna Jinak je možné že mi to dělalo trochu neplechu, přece jen mi vynechává ten 4válec a nechci to moc točit, jelikož ten motor zajíždím teprve první den...
remix píše:Dík hoši Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov Už nikdy víc
REMIX....ja bych vas mohl nekde pockat,ale taky pojedu jestli bude pocasi
remix píše:Dík hoši Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov Už nikdy víc
tak Jirka S2 a taky Sly s klukama z Bohumína by měli přijet Jinak Havířov tam bude se vším co jezdí
SVANCIK píše:REMIX.....ten motor je a taky jsem slysel zvuk.....nadhera
Nevím kdy si mě slyšel, možná v Kopřivnici, ale zvuk se mi teď fakt dost líbí, mám v pořadí už 3výfuk a ten nedělá moc kravál a proto jde teď pěkně slyšet motor. A zvuk těch karbců nemá chybu..ale jinak dííík
tak Jirka S2 a taky Sly s klukama z Bohumína by měli přijet Jinak Havířov tam bude se vším co jezdí
a co to oranzove UNO to tam bude taky????Chtel bych se na to kouknout
SVANCIK píše:REMIX.....ten motor je a taky jsem slysel zvuk.....nadhera
Nevím kdy si mě slyšel, možná v Kopřivnici, ale zvuk se mi teď fakt dost líbí, mám v pořadí už 3výfuk a ten nedělá moc kravál a proto jde teď pěkně slyšet motor. A zvuk těch karbců nemá chybu..ale jinak dííík
jo slysel jsem te v koprivnici jak si potom slapal.....sujan jel totiz semnou a ja stal vedle neho jak te tocil
Čusec.Fin.důvody ani né,ale něják se mi do toho nechce po tom co jsem viděl.Tak trochu shnilé saně pod autem.Zhaněl jsem jinou dačku že to jen přestrojím,ale teď mi týpek nabídl R19 s 1721ccm a dvěma karbci,jdu se na to v sobotu podívat tak jsem zvědav.A s dáčkou se uvidí.
To dačka: hmmm, tak to je blbí....do toho bych už nešel.......a do rendlíka se dvěma karbci s obsahem 1.8 už vůbec neé, leda že bys jezdil víkendově nebo jen na srazy, jinak by tě to vysálo zaživa........ viz 28kč-l/načural 95
NU tak nevím zatím mě od toho rencka všichni odrazují. Ale kolega z renaultclubu mi přistrčil inzerátek na dacii po go Jen to rozšířit,snížit, dát tam ty hliníkáče a motor z z R5 GTT a natrhnout vám zadek
RadekL píše:NU tak nevím zatím mě od toho rencka všichni odrazují. Ale kolega z renaultclubu mi přistrčil inzerátek na dacii po go Jen to rozšířit,snížit, dát tam ty hliníkáče a motor z z R5 GTT a natrhnout vám zadek
tak to jó
S tím motorem-jestli je opravdu tak dobrej,jak říkáš....tak proč NE??
to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.
Mr. Favo píše:to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.
Červená se ti ale k auto moc nehodí
Jsou to mrchy začínají je rozdávat skoro všude..
Mr. Favo píše:to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.
No jooo ja už se nevyjadřuji, vím že tam byl zákaz, ale nechtěl mi chytnout motor, tak jsem to tam nechal a risknul to, že mi ji nedaj, hold je tam a ještě pořád, zavolám tam asi večer..nevíte za kolik je botka?!