News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
felda

Příspěvek od felda »

Až tě předjedu :D
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

remix píše:
weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří :lol: bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena :smich: šujana se 120cítkou nepočítej :smich2: :D :lol: :nono: :wink:
Koho máš na mysli tím "šujanem"...myslím že ho znám,..jen tak mě to zajímá :?:
REMIX:........jo je to ten sujan z obchodky,ty mas snim anglinu nebo neco takoveho ne??? 8)
Opel tigra 1.6 16V

remix

Příspěvek od remix »

SVANCIK píše:
remix píše:
weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří :lol: bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena :smich: šujana se 120cítkou nepočítej :smich2: :D :lol: :nono: :wink:
Koho máš na mysli tím "šujanem"...myslím že ho znám,..jen tak mě to zajímá :?:
REMIX:........jo je to ten sujan z obchodky,ty mas snim anglinu nebo neco takoveho ne??? 8)
Tak to je dobrá haluz..toho fakt jakože znám :?: No ale jinak nic nového :)

remix

Příspěvek od remix »

Tak jsem úspěšně doskládal můj motůrek, zde je nějaká ta fotečka :?:
Obrázek
Obrázek

felda

Příspěvek od felda »

Co je to za barva na tom víku?Nesleze to??Taky uvažuji jestli motor do barvy nebo ne.....Dnes jsem tě viděl na studentské,ale nějak se ti to hádalo :wink:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

1.8T

Příspěvek od 1.8T »

Motor v barvě = 120 klokanů :lol:

felda

Příspěvek od felda »

Že by anonymní čočo :lol:
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

1.8T píše:Motor v barvě = 120 klokanů :lol:
Na barvu je koeficient 1,7klokan :lol: :lol:
Live4Ride Syndicate

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

REMIX.....ten motor je 8) a taky jsem slysel zvuk.....nadhera
Opel tigra 1.6 16V

remix

Příspěvek od remix »

Dík hoši :wink: Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov :alien: Už nikdy víc :roll:

remix

Příspěvek od remix »

felda píše:Co je to za barva na tom víku?Nesleze to??Taky uvažuji jestli motor do barvy nebo ne.....Dnes jsem tě viděl na studentské,ale nějak se ti to hádalo :wink:
No barva už ani nevím co je to za značka, nic prazvláštního..měl jsem na fáčku podobně stříknutý motor a po třech měsících žádná změna 8) Jinak je možné že mi to dělalo trochu neplechu, přece jen mi vynechává ten 4válec a nechci to moc točit, jelikož ten motor zajíždím teprve první den...

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

remix píše:Dík hoši :wink: Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov :alien: Už nikdy víc :roll:
REMIX....ja bych vas mohl nekde pockat,ale taky pojedu jestli bude pocasi
Opel tigra 1.6 16V

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

remix píše:Dík hoši :wink: Ještě je třeba vyměnit hlavu a můžu jezdit, kdo pojede do toho havru tak se tam určitě potkáme, počkat, nebo nedáme zase někde sraz a pojedem spolu?! Já zatím jedu ve dvou. Jinak jedu jen za VELMI PŘÍZNIVÉHO POČASÍ....viz. Ostrava-Mošnov :alien: Už nikdy víc :roll:
tak Jirka S2 a taky Sly s klukama z Bohumína by měli přijet 8) Jinak Havířov tam bude se vším co jezdí :twisted: :lol:
das Auto

remix

Příspěvek od remix »

SVANCIK píše:REMIX.....ten motor je 8) a taky jsem slysel zvuk.....nadhera
Nevím kdy si mě slyšel, možná v Kopřivnici, ale zvuk se mi teď fakt dost líbí, mám v pořadí už 3výfuk a ten nedělá moc kravál a proto jde teď pěkně slyšet motor. A zvuk těch karbců nemá chybu..ale jinak dííík :wink:

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

V-Y-V-I píše:
tak Jirka S2 a taky Sly s klukama z Bohumína by měli přijet 8) Jinak Havířov tam bude se vším co jezdí :twisted: :lol:
a co to oranzove UNO to tam bude taky????Chtel bych se na to kouknout
Opel tigra 1.6 16V

SVANCIK

Příspěvek od SVANCIK »

remix píše:
SVANCIK píše:REMIX.....ten motor je 8) a taky jsem slysel zvuk.....nadhera
Nevím kdy si mě slyšel, možná v Kopřivnici, ale zvuk se mi teď fakt dost líbí, mám v pořadí už 3výfuk a ten nedělá moc kravál a proto jde teď pěkně slyšet motor. A zvuk těch karbců nemá chybu..ale jinak dííík :wink:
jo slysel jsem te v koprivnici jak si potom slapal.....sujan jel totiz semnou a ja stal vedle neho jak te tocil
Opel tigra 1.6 16V

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Zdarec lidi.Už jsem vás dlouho nenavštívil.Něco nového??Krom toho že HF prodává svoje HF?Apropo proč???Bude něco nového? :)

remix

Příspěvek od remix »

RadekL píše:Zdarec lidi.Už jsem vás dlouho nenavštívil.Něco nového??Krom toho že HF prodává svoje HF?Apropo proč???Bude něco nového? :)
Sem slyšlel, že prej nějaké finanční důvody nebo je to jinak?? :?

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

RadekL píše:Zdarec lidi.Už jsem vás dlouho nenavštívil.Něco nového??Krom toho že HF prodává svoje HF?Apropo proč???Bude něco nového? :)
čuuuuuuus rado. dlouho jsem tě neviděl neslyšlel. dneska jsem byl na di,maras raději ty značky nevracej na zimu bo ti to celé zkurví. HF už stárne :roll:

RadekL

Příspěvek od RadekL »

Čusec.Fin.důvody ani né,ale něják se mi do toho nechce po tom co jsem viděl.Tak trochu shnilé saně pod autem.Zhaněl jsem jinou dačku že to jen přestrojím,ale teď mi týpek nabídl R19 s 1721ccm a dvěma karbci,jdu se na to v sobotu podívat tak jsem zvědav.A s dáčkou se uvidí.

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

To dačka: hmmm, tak to je blbí....do toho bych už nešel.......a do rendlíka se dvěma karbci s obsahem 1.8 už vůbec neé, leda že bys jezdil víkendově nebo jen na srazy, jinak by tě to vysálo zaživa........ viz 28kč-l/načural 95 :D

1.8T

Příspěvek od 1.8T »

Včera jsem byl v Ostravě - Jet Muglinov 25,90 Carrefour 25,90 Makro 25,90 8)

RadekL

Příspěvek od RadekL »

NU tak nevím zatím mě od toho rencka všichni odrazují. :? Ale kolega z renaultclubu mi přistrčil inzerátek na dacii po go :lol: Jen to rozšířit,snížit, dát tam ty hliníkáče a motor z z R5 GTT a natrhnout vám zadek

RadekL

Příspěvek od RadekL »

A ať to žere třeba trávu kolem cesty spek

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

RadekL píše:NU tak nevím zatím mě od toho rencka všichni odrazují. :? Ale kolega z renaultclubu mi přistrčil inzerátek na dacii po go :lol: Jen to rozšířit,snížit, dát tam ty hliníkáče a motor z z R5 GTT a natrhnout vám zadek
tak to jó :lol:
S tím motorem-jestli je opravdu tak dobrej,jak říkáš....tak proč NE?? :D
das Auto

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.

jind005
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jind005 »

Mr. Favo píše:to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.
Červená se ti ale k auto moc nehodí :D
Jsou to mrchy začínají je rozdávat skoro všude..

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

jo jo na něčem si karviná vydělat musí 8) a hlavně na někom. typuji za 300? :D
v praglu mají hezčí botky než tu :cry:

Obrázek

remix

Příspěvek od remix »

Mr. Favo píše:to REMIX.Ten motoe mas fakt peknej. Dneska sem te videl na namesti a taky sem si vsiml zes mel krasne cervenou boticku,kolik te stala.Ale nebyl jsi v tom sam jak sem se tak koukal.
No jooo ja už se nevyjadřuji, vím že tam byl zákaz, ale nechtěl mi chytnout motor, tak jsem to tam nechal a risknul to, že mi ji nedaj, hold je tam a ještě pořád, zavolám tam asi večer..nevíte za kolik je botka?! :roll:

Mr. Favo

Příspěvek od Mr. Favo »

Tam zavolej mozna ti to napisou na slozenku.Nevim kolik stoji ale pocitej tak 500 a mozna i vis.

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“