ja si te taky všimnul ale pozde nestihl jsem zareagovatAR166 píše:.. dneska pana zvookyho. jel kolem sokolovskyho aralu, v ty jeho bezpohlavni hvezde.
jo a jel rovne, ne bokem.
Kdyby jenom kanaly.Stara Role je rozsekana jak Bagdadpavelini píše:JJ videl jsem te, jak jsi jel peknej slalom mezi kanalama.![]()
![]()
Miso, mojim měchuv v aute , kort na malickejch zimakach, to vazne nevadi a do leta se stejne stehuju z Role, tak pohodicka , ale ty jsi jel jak zajic po silnici, hihiMikael píše:Kdyby jenom kanaly.Stara Role je rozsekana jak Bagdadpavelini píše:JJ videl jsem te, jak jsi jel peknej slalom mezi kanalama.![]()
![]()
Mazlik jezdil dobře a pohledem na tvoje auto jsem měl vždy respekt... Krásně ti to jezdí a ty pneumatiky opravdu drží když koukám na videa jak projíždíš zatáčky mnohem rychleji než jiná Eva. Pneumatiky tam dělali mnoho.pavelini píše:Ja dnes potkaval v Moste celej den, Majky.n jezdici s EvoX a MichaelSe nejen na trati, jezdit svojim mazlikem......
![]()
Taky chudák Pája musel dvakrát přezouvat celý autoMichaelS píše:Mazlik jezdil dobře a pohledem na tvoje auto jsem měl vždy respekt... Krásně ti to jezdí a ty pneumatiky opravdu drží když koukám na videa jak projíždíš zatáčky mnohem rychleji než jiná Eva. Pneumatiky tam dělali mnoho.pavelini píše:Ja dnes potkaval v Moste celej den, Majky.n jezdici s EvoX a MichaelSe nejen na trati, jezdit svojim mazlikem......
![]()
ty si tam byl taky??Mikael píše:Milanek byl vcera zase slintat v Lokti