Mam problem dostat cokoliv do PS3 pres sit. Je mi jasny, ze to jde pres jakykoliv externi SATA disk, USB nebo DVD. Rad bych to ale rozlouskl takhle.
1. pokus: FTP server
- na ntb jsem si rozjel ftp server
- v prohlizeci na PS3 zadal http://" onclick="window.open(this.href);return false;<moje ip> => page can't be displayed
2. pokus: web server
- na ntb jsem si rozjel web server
- v prohlizeci na PS3 zadal http|://<moje ip:8080 - port, na kterem server posloucha> => page can't be displayed
3. pokus: Windows Media Player
- Options - Library - Share my media to:
- tady bych cekal PS3, unknown device nebo proste jakykoliv tag pro PS3, ale policko je prazdne
- zapnul jsem PS3, dal hledat Media Server => no media server found
4. pokus:TVersity
- rozjedu media server na svem ntb
- pridam si par folders s medii
- zapnul jsem PS3, dal hledat Media Server => no media server found
Dodam, ze pro vyse zminene mam vytvorenou vyjimku na windowsim "firewallu", takze pouzivane porty jsou normalne otevrene
Tak uz fakt nevim. Jak PS3, tak notebook jsou ve stejne desitkove siti. Z notebooku PS3 pingnu.
Moc teda nerozumim prenosu souboru mezi PS3 a Win XP. Vim, ze uvnitr je nejaky proprietarni Sony OS a jiny FS, takze nejaka Samba nebo mountovani NTFS z PS3 asi nehrozi. Proc to neudelat sloziteji, kdyz by to slo i jednoduse : )
Mate s tim nekdo zkusenosti, jak funguji tyhle Media servery a jak si dp PS3 stahnout filmy z pc?
PS3 a Media servery/sdileni souboru
Moderátor: Rudi
PS3 a Media servery/sdileni souboru
Live4Ride Syndicate
Re: PS3 a Media servery/sdileni souboru
Pokus 5: Java PS3 Media server
- po startu nezdetekuje zapnuty PS3
- sluzba bezi, v tracu vidim posilani ALIVE paketu a hlasku, ze media server by mel byt na PS3 viditelny => neni
UPnP & SSDP Network Discovery v XP povolene a spustene
Pak uz me nenapada nic jineho, nez neco ve stylu port forwardingu na routeru, ktery nemusi byt povoleny, nemam moznost to overit neb router neni muj a pristup na nej nemam
- po startu nezdetekuje zapnuty PS3
- sluzba bezi, v tracu vidim posilani ALIVE paketu a hlasku, ze media server by mel byt na PS3 viditelny => neni
UPnP & SSDP Network Discovery v XP povolene a spustene
Pak uz me nenapada nic jineho, nez neco ve stylu port forwardingu na routeru, ktery nemusi byt povoleny, nemam moznost to overit neb router neni muj a pristup na nej nemam
Live4Ride Syndicate