Takhle chlápek už čeká s manželkou další dítě a je z toho fakt na prášky, tak jde do stodoli, že hodí mašli. Už má uzel kolem krku a v tom přiletí anděl strážný a ptá se chlápka: " Čo to děláááš?" a chlápek: " Jdu si vzít život rodinu už neuživím, je toho na mě moc!!!" Anděl:" A jííííš kšen? Jíš kšen?" Chlápek: " Ne nejím křen" Anděl: " Tak ješ kšéén". No tak jde manžel domu a dá si křen. Takhle jí křen už rok a najednou manželka zas v tom! Tak jde do stodoli, že hodí mašli. Když už má uzel kolem krku, tak přiletí anděl strážný a ptá se ho: " Čo to děláááš?" Chlápek: " Jdu si vzít život, manželka čeká další dítě já už to prostě neuživím!!" Anděl: " A jííš kšen jííš kšeéén?" Chlápek: " JO jíím křen". Anděl: " A jíš ho štlouhanej?" Chlápek :" Ne nejím ho strouhanej." Anděl:" Tak ho ješ štlouhanej." Tak jde manžílek domů a nastrhouhá si křen, takhle jí nastrouhanej křen rok a zas, manželka v tom. Manželovi dojdou nervy tak jde do stodoli má už kolem krku uzel a zase přiletí anděl a ptá seho: " Čo to děláš?" Chlap: " Manželka čeká další dítě a já už to vážně něuživím!!!" Anděl: " A jííš kšen jíš kšen?" Chlap: " JO! Jim křen a jím ho i strouhanej!" A na to anděl odpoví klidným a ustaraným hláskem: " A šukáááš??! Chlap: "No jasně že šukám" Anděl:" NO TO NEŠMÍÍŠ!"

Looking for some car....