Autodrom Most 20.3.2010

Pouze foto ze srazů, příp. videa

Moderátor: Hasis

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Re: Autodrom Most 20.3.2010

Příspěvek od Laconi »

Břéťa píše:Jee super jsem tu taky.. :potlesk: Dik moc xenone :)
Ty seš dobrá gorila za tím volantem, posiluješ nebo co :D

P.S. Jeden tvůj kolega (Martin) z http://www.cliosport.cz" onclick="window.open(this.href);return false; co má teď nově modrý Clio RS parkuje vedle mě před domem v Brandýse.

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

pavelini píše:Xenone a kdy to je? Prijel bych se na kukacku vyvetrat.....
mělo by to začínat zítra a závodit se bude v sobotu

Program :
Startovné : 2600,-
Uzávěrka přihlášek : 26.3.2010
Tech. a admin. přejímka : 26.3.2010 16-22h
Tréninkové jízdy : 8:00,13:00
Závodní jízdy : 10:00,15:00

podrobnosti http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

"Sezóna závodů do vrchu startuje.

V sobotu 27. března na mosteckém autodromu odstartují do prvního závodu účastníci Českého mistrovství ZAV. Loňská premiéra se setkala u jezdců s kladným ohlasem a tak i letos promotér série rozhodl o zahájení seriálu na poněkud netradiční trati, na autodromu. Trať na okruhu nevede sice stále vzhůru, ale její šířka, kvalitní povrch a pro někoho i dostatečné únikové zóny, to jsou celkem ideální podmínky pro rozjetí se po zimní přestávce.

Že se jezdci do Mostu těší, ukázala už stovka přihlášených za první týden otevřeného přihlašování tři měsíce před startem! Nakonec se do startovní listiny dostalo šťastných 160 jezdců, přesto se na všechny zájemce nedostalo, bohužel autodrom není nafukovací. Bohatě naplněné vypsané třídy slibují pestrou podívanou a napínavé boje. Můžeme se těšit na rozmanitou techniku, doslova od Trabanta po Porsche. V rámci tříd se vedle již tradičního Saxo cupu premiérově na českých tratích představí jezdci Fiesta cupu. Novinkou je vypsání poháru pro vozy spadající do kategorie Youngtimer. Skupina historických aut je naplněna množstvím aut, při pohledu na ně a jejich jízdu pookřeje srdce každého automobilového fandy.

Na startu se potkáme s většinou stálých účastníků z uplynulých sezón. Výjimku tvoří Aleš a Dagmar Komárkovi, kteří se letos soustředí na příchod potomka z hub do našeho světa. Přivítáme i několik nováčků, kterým se možná atmosféra závodů zalíbí tak, že nezůstanou u ojedinělého startu.

Podnik oficiálně začíná v pátek odpoledne administrativními a technickými přejímkami. Dopoledne je na okruhu vyhrazeno protestování. Závodní sobotu otevře před osmou hodinou seznámení s tratí, po kterém už budou následovat v rychlém sledu tréninkové a závodní jízdy. První závod skončí do polední přestávky, po ní bude následovat trénink a ostré jízdy druhého závodu."
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Dekuji, naprosto uzasne info. Super, v so dorazim na kukacku, dekuji ti......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

a z toho mostu nemáte fotky ale spíš video tý splašený žlutý delty , ted mi to štve že jsem odjel a neviděl jí jezdit,ta měla antilag že by to probudilo celej most jak to střílelo 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Že bych vytlačil auto z garáže, oprášil foťák a jel taky na kukačku :ja_nic:

Johnik

Příspěvek od Johnik »

Já přijedu na kukačku určitě. Doufám, že už si známej "složil" rapida. Přihlášenej je.

PS: Xenone jak si udělal, že máš na těch fotkách auto zaostřený a zbytek rozmazanej?
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Takeshi píše:a z toho mostu nemáte fotky ale spíš video tý splašený žlutý delty , ted mi to štve že jsem odjel a neviděl jí jezdit,ta měla antilag že by to probudilo celej most jak to střílelo 8)
nejezdila, to co jsi videl, bylo vse, jen po parkaci tam a zpet a to bylo vse, ale jako krasny, libilo moc......
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

aha,škoda dost , vy se nějak víc znáte?,docela bych mrknul na nějaký fotky toho stroje

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Nene neznam vubec. Ale vubec, jen dle razeni a kvaltu je to dle me na kopce, vse silene kratke a tak proto jen depo, jinak pokud se nepletu, tak majitel lancie jezdil na okruhu s oramovanym evem a na oknech mel jmenovky, tak ho asik budou znat, mistni vrchaři..............

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

Johnik: říká se tomu panning po česku švenkování - je víc způsobů ale podstatný je nastavit pomalejší čas (kolem 1/100) mít zaostřeno tam kde projíždí auto a objektivem ho pak "sledovat" a snímat - pro foťák pak vlasně auto stojí a hejbe se pozadí, který je díky tomu pomalejšímu času mázlý
chce to trénovat :D ne vždy se zadaří... když jedeš s objektivem pomaleji nebo rychleji než auto je mázlý všechno :(

deltu jsem chytil jenom na podvalu
je za ní vidět i evo
Přílohy
IMG_6180.jpg
IMG_6180.jpg (164.25 KiB) Zobrazeno 998 x
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

Mustafa

Příspěvek od Mustafa »

xenon04 píše:Něco jsem ještě vyštrachal :D
Mustafa?
Obrázek
Jojo, to sem já :-D Díky pane :wink:
Fabia HTP+

Břéťa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Břéťa »

Laconi píše:
Břéťa píše:Jee super jsem tu taky.. :potlesk: Dik moc xenone :)
Ty seš dobrá gorila za tím volantem, posiluješ nebo co :D

P.S. Jeden tvůj kolega (Martin) z http://www.cliosport.cz" onclick="window.open(this.href);return false; co má teď nově modrý Clio RS parkuje vedle mě před domem v Brandýse.
Hehe vubec, jak jsi na to prisel.. :D

Jj vim o koho jde.. :wink:
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

xenon04 píše:Johnik: říká se tomu panning po česku švenkování - je víc způsobů ale podstatný je nastavit pomalejší čas (kolem 1/100) mít zaostřeno tam kde projíždí auto a objektivem ho pak "sledovat" a snímat - pro foťák pak vlasně auto stojí a hejbe se pozadí, který je díky tomu pomalejšímu času mázlý
chce to trénovat :D ne vždy se zadaří... když jedeš s objektivem pomaleji nebo rychleji než auto je mázlý všechno :(

deltu jsem chytil jenom na podvalu
je za ní vidět i evo
A meho skveleho kamarada Volvo S 60 R. Dobra fotecka.......

Odpovědět

Zpět na „Fotky ze srazů“