Co nového pro Vikinga a jeho ženu? :) Dočasný TOPIC
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: Co nového pro Vikinga a jeho ženu? :) Dočasný TOPIC
Tak já myslím že Viking má na tom určo taky podíl. přece jen už nějakou dobu nemaluje pruhy na cestu jako teď já 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Viki: ber pětici 

Dave: baby M3 je 335i / 335d 

fejs je na světě, podle mě krok z5

no pro me bmw 3er skoncilo u e46max3rx píše:Dave: baby M3 je 335i / 335d

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Teďka jsem zase kecal s kámošem a ten zas, že to je zbytečný luxus...asi mě už fakt jebne nebo co...nicméně si myslím, že je v dobrém stavu a nic se na ní doufám dlouho neposere
Čekám ještě jak se k tomu vyjádří žena a budu jednat 

- F.l.a.n.e.l.
Chci svézt
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

jaky zbytecny luxus? dela vam snad kolega ucetniho?Viking píše:Teďka jsem zase kecal s kámošem a ten zas, že to je zbytečný luxus...asi mě už fakt jebne nebo co...nicméně si myslím, že je v dobrém stavu a nic se na ní doufám dlouho neposereČekám ještě jak se k tomu vyjádří žena a budu jednat

Live4Ride Syndicate
Dave: tak e46 vychází z e36 ve všem skoro na chlup stejně, museli udělat něco nového
e46 M3 vypadá pořád nejnebezpečněji 
až na ty zadní lampy teda, ty se povedly

až na ty zadní lampy teda, ty se povedly

stejna otazka...Sly píše:jaky zbytecny luxus? dela vam snad kolega ucetniho?

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Viki doděláš školu půjdeš nahoru, povýší Kamču a co pak? pak budeš poslouchat...ty jezdíš ve trojce? to si děláš kozy!!! kolega zřejmě závidí jelikož jeho fabka už pomalu dosluhuje a teď si brousí zuby na novou KIu nebo Hiunday za fantastických 219.900,- 
Je to čistě Vaše věc...takže pokud se zhodnete na 5er tak bude vaše,
Přinejhorším je tady stále nouzovka (Škoda Ocatávia II Bílá)

Je to čistě Vaše věc...takže pokud se zhodnete na 5er tak bude vaše,
Přinejhorším je tady stále nouzovka (Škoda Ocatávia II Bílá)

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Kotouce sezenem levneji synecku, neboj 

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
To kupujes auto aby si na neho kupoval dily, nebo aby si s nim jezdil?
BMW 5er a Octu II tezko muzes srovnavat... holt je to jina liga, a ze na servise se to lehce prodrazi, s tim se musis smirit...

BMW 5er a Octu II tezko muzes srovnavat... holt je to jina liga, a ze na servise se to lehce prodrazi, s tim se musis smirit...

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
Předmět: Co nového pro Vikinga a jeho ženu?
Dočasný TOPIC

Já bych ji v pátek postavil před hovotou věcViking píše:jo, jo, nedělá a vím, že v Oktávce budu zase jezdit bez nálady...a v baworu bych byl hepy
Jen tak jsem ale projel ceník náhradních dílů a docela jsou tam rozdíly no
Třeba na posraném kotouči litr..... Kamča přijede v pátek, tak hodíme řeč...po mejlu se to blbě řeší, snad do té doby nebude v prdeli.

Ten co má tu hladu šrotu BMW směrem na Karvinou na té žluté benzínce na to má diagnostiku a říkal, že není problém, už jsem s ním mluvil, jen ty ceny ND jsou jinde prý...jo, mimochodem stěhuje se někam do Bogumina jak měl, nebo má Josh obchod...... na té benzíně mu zvedli nájem či co, tak je tam jeb. Docela v poho chlap.Dave0401 píše:To kupujes auto aby si na neho kupoval dily, nebo aby si s nim jezdil?![]()
Kde tady?
V patek ozer zenu a ona to podepise

V patek ozer zenu a ona to podepise

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
tam měl madman svou 730i a po týdnu hledání závady (auto nestartovalo) nepřišli absolutně na nic, vyplázl 2500kč. Poté kamarád v garáži zjistil, že je vadné benzínové čerpadloViking píše:Ten co má tu hladu šrotu BMW směrem na Karvinou na té žluté benzínce na to má diagnostiku a říkal, že není problém, už jsem s ním mluvil, jen ty ceny ND jsou jinde prý...jo, mimochodem stěhuje se někam do Bogumina jak měl, nebo má Josh obchod...... na té benzíně mu zvedli nájem či co, tak je tam jeb. Docela v poho chlap.Dave0401 píše:To kupujes auto aby si na neho kupoval dily, nebo aby si s nim jezdil?![]()

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
tam bych si nedal ani vymenit olej 

HONDA CIVIC 8G
Dobře, dobře, tak mi to bude opravovat Flanel 

- F.l.a.n.e.l.
žádnou pět er za půl míče opravovat nebudu. tam ulomim čudlik od dveří a budu to do konce života splácet
(ikdyž nová diagnostika za kilčo je doma že...)

(ikdyž nová diagnostika za kilčo je doma že...)

stěhuje se do bohumína do kasáren,benzinku koupil nový majitel a není si jistý jestli ho tam chce nechat tak už radši předvídá...Viking píše:Ten co má tu hladu šrotu BMW směrem na Karvinou na té žluté benzínce na to má diagnostiku a říkal, že není problém, už jsem s ním mluvil, jen ty ceny ND jsou jinde prý...jo, mimochodem stěhuje se někam do Bogumina jak měl, nebo má Josh obchod...... na té benzíně mu zvedli nájem či co, tak je tam jeb. Docela v poho chlap.Dave0401 píše:To kupujes auto aby si na neho kupoval dily, nebo aby si s nim jezdil?![]()
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
Viki: kdyžtak ti dám kontakt na týpka z Bohumína, co dělá BMW a co jsem tam kdy byl, tak udělal vše za skoro poloviční cenu a většinou z originál dílů, takže fakt spokojenost 

když uvažuješ o BMW E61 tak ti mohu nabídnout toto : http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=93100" onclick="window.open(this.href);return false;
to co zrovna je
a BMW E36 325i cabrio
ex:Bmw E46 330i
ex:Bmw E36 320i kupé
ex:Bmw E30 320i r.v. 88 6válec / M20 plyn
člen bmw klubu ČR
prodej a dovoz vozidel www.auto-rady.cz

ex:Bmw E46 330i
ex:Bmw E36 320i kupé
ex:Bmw E30 320i r.v. 88 6válec / M20 plyn
člen bmw klubu ČR
prodej a dovoz vozidel www.auto-rady.cz
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Omlovám se, že se sem pletu i já, ale nedá mi to.
Máme doma Audi, BMW a Hondu. Ceny ND jsou u všeho +- stejný, stejně tak jako servis. Neznám tě, tak nevim jak jsi velikej, ale sám mám E46, mám sportsitze a kamarád co má 198 cm + 120 kg se vešel naprosto v pohodě. Combi sice nepatří mezi největší, ale kočárek atd se tam v klidu taky vleze. E60 je krásný auto, ale inetrier mi přijde horší než v předchozích BMW, design je věc názoru (mně osobně se líbí moc). chce to svézt a vyzkoušet.
Máme doma Audi, BMW a Hondu. Ceny ND jsou u všeho +- stejný, stejně tak jako servis. Neznám tě, tak nevim jak jsi velikej, ale sám mám E46, mám sportsitze a kamarád co má 198 cm + 120 kg se vešel naprosto v pohodě. Combi sice nepatří mezi největší, ale kočárek atd se tam v klidu taky vleze. E60 je krásný auto, ale inetrier mi přijde horší než v předchozích BMW, design je věc názoru (mně osobně se líbí moc). chce to svézt a vyzkoušet.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Viking píše:Kuwa....měl bych se učit a né čumět pořád na netA co totok, sice to tak nepojede jako 330d, ale je to nááádherné...kluk to má i na BMW klubu a už jsem s ním i mluvil, vypadá to, že je v super stavu!
http://auto.bazos.cz/inzerat/5666676/Bm ... Mpaket.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Super volba

http://www.facebook.com/djdoemixx
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
synku už jsem ti to řikal asi 3x, nech si tu koktu
, na kokot ti takové repre auto s vysokýma provozníma nákladama, až budeš vařit kasu v nějakém obchodu a budeš dělat pár stovek km denně a to auto si na sebe zarobí tak prosím, raději ty peníze dej jinam než do auta, já už jsem se z toho vyléčil, koupil lidovku za 10tis. ted jsem delal komplet brzdy,predni napravu G.O a vyšlo mě to 1.800kč komplet
a účel mi to splní, ......auta jsou úlet 

Pokud bude brambora, tak určitě tvé pomoci využijumax3rx píše:Viki: kdyžtak ti dám kontakt na týpka z Bohumína, co dělá BMW a co jsem tam kdy byl, tak udělal vše za skoro poloviční cenu a většinou z originál dílů, takže fakt spokojenost

Je to forum, sem se může plést každý a jsem rád za každý názorFáboš píše:Omlovám se, že se sem pletu i já, ale nedá mi to.

wesly.TDI píše:synku už jsem ti to řikal asi 3x, nech si tu koktu, na kokot ti takové repre auto s vysokýma provozníma nákladama, až budeš vařit kasu v nějakém obchodu a budeš dělat pár stovek km denně a to auto si na sebe zarobí tak prosím, raději ty peníze dej jinam než do auta, já už jsem se z toho vyléčil, koupil lidovku za 10tis. ted jsem delal komplet brzdy,predni napravu G.O a vyšlo mě to 1.800kč komplet
a účel mi to splní, ......auta jsou úlet
Jo, jo, já proti Oktávce nic nemám a musím uznat, že málo aut jezdí za takovou spotřebu