Co nového pro Vikinga a jeho ženu? :) Dočasný TOPIC
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co nového pro Vikinga a jeho ženu? :) Dočasný TOPIC
jo jenže za cenu toho jetého báva před servisem koupíš v PL novou koktu combi TOUR 

- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeno mse vyjádřim k tomu, koupit auto za desítku a cpát prachy jinam.
Předpokládám, že na tohle forum chodí lidi, pro který není jízda autem jenom cesta z místa A do místa B. Jde nám o to trochu si to užít, ať už posportovní nebo třeba luxusní stránce. Mám hypoteku, za nějakou dobu bude rodina, ale musim říct, že dokovaď to půjde, budu chctí jezdit v co nejlepšim autě a když se nedej bože něco stane a budu muset jít tkz. dolu tak vim, že budu určitym směrem nešťastnej...
Předpokládám, že na tohle forum chodí lidi, pro který není jízda autem jenom cesta z místa A do místa B. Jde nám o to trochu si to užít, ať už posportovní nebo třeba luxusní stránce. Mám hypoteku, za nějakou dobu bude rodina, ale musim říct, že dokovaď to půjde, budu chctí jezdit v co nejlepšim autě a když se nedej bože něco stane a budu muset jít tkz. dolu tak vim, že budu určitym směrem nešťastnej...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
pak je otázkou, jestli je vhodný si koupit novou, ale designem starou 14let starou oktávku, dobře po facu 10let starouwesly.TDI píše:jo jenže za cenu toho jetého báva před servisem koupíš v PL novou koktu combi TOUR

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
AMEN! Tak jako já, když jsem prodal auto kvůli bytu a od té doby pořád čumím na net, co by se mi líbiloFáboš píše:Jeno mse vyjádřim k tomu, koupit auto za desítku a cpát prachy jinam.

Wesly za 350 nekoupíš v Polsku novou OII v TDI s nějakou ucházející výbavou...400 už by se snad něco dalo najít

Edit: nevšiml jsem si toho Toura...Toura koupiš, ale to bych si opravdu mohl nechat tu samou

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
njn je třeba si stanovit priority
, já je mám teď takhle a i když jsem byl zvyklý an jiné auta i motorky teď muselo vše pryč
, ....a na autě za 10 není nic špatného a je v tom někdy "sportovní" srandy až až

Stačí....vždyť já mám jako druhé auto Faťase 

podle me je zaklad si uvedomit, ze nam neni stale 18let a ze nemame cas a ani chut porad se stourat ve stary plechovce, aby aspon nejak slouzila / vypadala.
Pokud si koupis e61 (5er kombi), tak 100% odvozi tebe a i bud. rodinu na dovolenou ci vas prestehuje...navic kufr to ma jako krava, kam se na to sere octa.
Pokud si koupis e61 (5er kombi), tak 100% odvozi tebe a i bud. rodinu na dovolenou ci vas prestehuje...navic kufr to ma jako krava, kam se na to sere octa.
http://www.facebook.com/djdoemixx
oooou tak ta jeScooter píše:když uvažuješ o BMW E61 tak ti mohu nabídnout toto : http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=93100" onclick="window.open(this.href);return false;

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
kazdy to hold neukociruje 

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
mazej chrapat 

..:: MB C-Klasse ::..

Krása to je jako blázen!! A ten motor...kamarád to má v X6 a měl jsem tu možnost tomu dávat sadu a s tou krávou těžkou to zametá kvalitněremix píše:oooou tak ta jeScooter píše:když uvažuješ o BMW E61 tak ti mohu nabídnout toto : http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=93100" onclick="window.open(this.href);return false;kazdopadne ja bych se spokojil i s 3er ale xdrive .. me ten zadohrab nesmakuje

- F.l.a.n.e.l.
2,0 TDI PD 1O3 kw vstřiky Siemens?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

takže to co tchános 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Je to 103kw, ale jaké to má vstřiky fakt nevím 

at si je pak s jurou nepopletete 

HONDA CIVIC 8G
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorši kary jsou s Italie servis neeviduje km v databazi...
Víš kod motoru jestli tam je BMP tak máš na půl vyhrano , jestli BKP tak hodně zdaru a šetři
Víš kod motoru jestli tam je BMP tak máš na půl vyhrano , jestli BKP tak hodně zdaru a šetři
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
nejhorší jsem zatim viděl z francie taloši jsou ještě na tom dobře na km se vyser důležitý stav km ti udělá dneska kde kdo takže tachometr je to poslední na co se dívám 

Audi A6
- F.l.a.n.e.l.
Naprostý souhlas. Můj klepač důkazemUňak píše:nejhorší jsem zatim viděl z francie taloši jsou ještě na tom dobře na km se vyser důležitý stav km ti udělá dneska kde kdo takže tachometr je to poslední na co se dívám

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Tchánovi jsem taky nechal dovést OII z Itálie a zatím pohoda, akorát na ní řádně sere....za 30TKm se mu zatím jen rosvítily emise...
Ta "moje" má jen oděrky z provozu, interiér vypadá, že má najeto méně než 121 TKm a vše bylo kontrolováno s Dankem za pomocí měřáku barvy (stříkaný pouze LP blatník) možná nebyl ani měněný a stříkaný na autě...mělo to jednoho majitele ročník 70. Uvidímě, kód motoru ještě nevím.... Manželka to chtěla, má to mít...já si koupím E30
Ta "moje" má jen oděrky z provozu, interiér vypadá, že má najeto méně než 121 TKm a vše bylo kontrolováno s Dankem za pomocí měřáku barvy (stříkaný pouze LP blatník) možná nebyl ani měněný a stříkaný na autě...mělo to jednoho majitele ročník 70. Uvidímě, kód motoru ještě nevím.... Manželka to chtěla, má to mít...já si koupím E30

kód motoru zřejmě BKD...něco jsem našel v kopii talošského techniáku.VIN: TMBGE61Z662181764 

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Tak máš tam Bosch PD jednotky což je dobrá zpráva
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
Viking píše:Složena záloha![]()
http://www.autoimport-brno.cz/33.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tudle mame i v laznich stu automatikou a jezdi to moc dobre i ta prevodovka je paradni.myslim ze dobra volba,gratuluju.
Mazda xedos 9 2,5v6
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
bmw e39 523i
mercedes vito 116 cdi work car
Dííksvanco1915 píše:Tak máš tam Bosch PD jednotky což je dobrá zpráva

Jj, tchán to má a jak se v tom žena svezla, tak od té doby chce prostě automat a i já co raději řadím, musím uznat, že do DSG řadí fakt suprově a v manuálním režimu se dá i trošku zablbnoutMr. Favo píše:Viking píše:Složena záloha![]()
http://www.autoimport-brno.cz/33.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tudle mame i v laznich stu automatikou a jezdi to moc dobre i ta prevodovka je paradni.myslim ze dobra volba,gratuluju.

- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
Jen si zapamatuj muj nick jak odejdouViking píše:Dííksvanco1915 píše:Tak máš tam Bosch PD jednotky což je dobrá zpráva

FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
dej mi mail pošli ti specifikaci dle VINka
jinak je to 16V a na ty v passatech nejsou dobre ohlasy
jinak je to 16V a na ty v passatech nejsou dobre ohlasy
FFF - Flip Flop Fabia
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
VW Highline 120 KW
VW Sportline 100 KW
Sice to neni BMW, ale myslim, zes nakonec vybral dobry kompromis...
Budes mit aspon klid doma
... a kdyz se neco pokaka, muzes rict zene, vsak tys to chtela
Kazdopadne gratuluju...
(a at slouzi bez poruch...)
P.S.: Automat je super vec na dennodeni jezdeni i dalky, ale na blbnuti to neni
A jak rikas, verim, ze nejakou formuli stejne kupis...

Budes mit aspon klid doma

... a kdyz se neco pokaka, muzes rict zene, vsak tys to chtela

Kazdopadne gratuluju...

P.S.: Automat je super vec na dennodeni jezdeni i dalky, ale na blbnuti to neni

A jak rikas, verim, ze nejakou formuli stejne kupis...

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI