Jel se prvni zavod v moto KVK
Pravda, ale bylo to Ackopavelini píše:Ty brdo, RZ 2 neco 2 neco? pokud ano, tak se omlouvam, mam porad tel. u ucha a stale nic nestiham, tak vsude chvatam, ale pak me doslo, ze by jsi to mohl bejt ty, pac jsem se pak zamyslel, ze na te Alfe, bylo neco spatne hihi, neco jinak a ano, kola me zaujala a tve auti je vazne neprehlednutelne a tim, ze nekolikrat denne potkavam v KV podobne auti, jen na normal kolech, tak me pak doslo dost pozde, ze jsi to byl ty....
Jinak si myslim, ze jsem odpo potkal utajeneho Zvookyho, v Prazskem sedem ne svem, ale jinem becku, ale nevim nevim....
Kajicku,Markus to prevzal a penizky budes mit u me na dilne v obalce kdykoliv k vyzvednuti ju?JOE_Cik píše:skoro sem potkal paveliniho v utery na jeho dilne, bohuzel tam nebyl....![]()
![]()
pajo doufam zes ty gumy dovezl v poradku a nekdy mi das ty penizky....![]()
![]()
Super, pocitam s tim, predame mu je spolu na pul ano?AR166 píše:jen bych chtel oznamit, ze mam od kajicka povoleny ty penize prevzit. dam mu je, fakt.
A dnes i dve Audi A4 v tovarnich barvach, no to vypada slibne, kdo vsechno se jede zitra podivat?zvooky píše:Ahaaa tak proto jich sem tolik jezdí....samy krasavci na platech kuachtel bych byt bohatej
????pavelini píše:A dnes i dve Audi A4 v tovarnich barvach, no to vypada slibne, kdo vsechno se jede zitra podivat?zvooky píše:Ahaaa tak proto jich sem tolik jezdí....samy krasavci na platech kuachtel bych byt bohatej
Ntj, ale ty bys to urcite nejak rozumne vysvetlil, takze jsem byl klidnejpavelini píše:Dnes jsem potkal Mikaela a o tri auta dal, pani Mikaelovou, ktera zasloui pochvalu za to, jak me poznala a mavala a to jsem byl o tri auta za ni a zcela nenapadnej, Misaku, jsem cekal, ze nas ty organi vyberou, stat ve stau a jeste vedle sebe a povidat si, hihi