Budeš se divit Šmajdo, ale závitníků tu mám tak dvacet, jó některý věci měl děda ve sklepě 30x a třeba klíče očka vůbec
Jinak jo, sice potřebuju jen na dojezd, avšak až to přehodím, tak stejně bude expanzky třeba
Jinak tady je foto celé expanzky
Přílohy
DSC01294.JPG (142.98 KiB) Zobrazeno 1179 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Dneska jsem po 4 a půl měsíce vytáhnul druhé cábro a nastartoval na první oročení
A taky jsem dneska dostal první pokutu ve stříbrňákovi.... 400,- za otočení a následný výjezd z jednosměrky bohužel jsem si vůbec nevšim, že tam byla značka
Přílohy
kadett & kadett.JPG (180.27 KiB) Zobrazeno 1167 x
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Hoši sehnal sem zadarmo expanzku, divejte na to, to je tzv. lidová tvorba aneb volks art
Přílohy
DSC01298.JPG (119.19 KiB) Zobrazeno 1147 x
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
To je jen půjčený, tam ani nejde poznat kolik tam je vody ale tak aspoň něco
Více jak rok ležely ty světla ve škříni, ale už nadešel jejich čas. Vypadá to lépe než jsem čekal, jen pravé mi nějak hůř sedí. Budu to muset ještě doladit.
Přílohy
světla.JPG (149.54 KiB) Zobrazeno 1134 x
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
A ještě až ho umeju a přeleštím ty drobné škrábance na laku....
Včera jsem s ním byl u jednoho týpka pro nějaký věci a pak jsem se ještě stavil u kámoše... oba z toho auta byly úplně hotový Ještě se mi nestalo aby někdo neřek, že je to krasavec, když to auto vidí poprvé Ale podle mého je tam stejně dost práce
To asi jo.... ony to jsou většinou detaily, kterých si ani možná nikdo nevšimne... ale mě to vadí jako třeba ošoupaná a podrápaná lišta v zadním nárazníku, divně opravené víko kufru, v předním nárazníku dvě dirky od šoubků, v interiéru pár prasklin na plastech, nenasazené gumové kloboučky na zadních tlumičích (v kufru), orezlý zadní tlumiče, sem tam nějaké orezlinka v podbězích, pravá zadní kapsa v prdeli, špinavej motor a motorovej prostor.... říkám, jsou to detaily, ale vím o nich a vadí mi
Více jak rok ležely ty světla ve škříni, ale už nadešel jejich čas. Vypadá to lépe než jsem čekal, jen pravé mi nějak hůř sedí. Budu to muset ještě doladit.
jak tak koukám tak jak to pustíš dolů ten zadek tak to budeš mít asi jak já bude to pěkný, btw. co ty mračítka ?
Když se něco dělá, tak to musí být pořádně.....a jinak Kadett je pro mě něco trošku víc než jen auto, proto řeším pro mnohé nepodstatné věci....
Já jsem extrémně háklivý na dvě věci. Na korozi a na jakékoliv pazvuky z motoru nebo na nepravidelný volnoběh... jestli je auto čisté nebo špinavé mi je u pr... protože jakmile je čisté, okamžitě mi ho tu před barákem někdo zkurví.... jen kesky se musej lesknout imrvére
Nj, já mam taky auto z venku věčně špinavé... když s tím teď jezdím pořád a parkuje venku, tak to ani jinak nejde (snad příští rok bude něco se střechou a Kadett bude opravdu vyjíždět jen za slunných dnů).
Musí šlapat čistý motor v čisté zdravé kastli bez nežádoucích zvuků takže od A po Z všechno TOP zítra nahodím pár fotek vyboušené podlahy zatím od řidiče.. je tam malá dírka no, ale na vaření to asi nebude.. posoudíte sami
Lukin_GSi píše: je tam malá dírka no, ale na vaření to asi nebude.. posoudíte sami
Jenom zalepíme izolepou a přetřeme gumoasfaltem
no původně to nebylo v plánu.. ale nastaly komplikace, mrcha nechtěla startovat víš.. ve dveřích nehrály repra a nejezdily okna.. proto musela palubka dolů.. byl tam nějaký pseudo alarmo centralo něco.. od škodovky.. a spínací relé nespínalo.. takže jsem se vrtal v elektrice.. no a když už toho bylo tolik venku, tak jsem vyhodil sedadla a zkontroloval podlahu.. samozřejmě ta těsnící pěna pod kobercem totálně napitá a podlaha orezlá.. takže všechno ven.. vymačkat a vysušit.. takže teď podlahu brousím a příjde na řadu antikor. úprava.. Tome co bys navrhoval.. na částečně obroušený plech ? Odrezovač, základ, tmel, plnič, základ a Body 930 ?
to je nějaká zajímavá kombinace.. ješte lak já bych spíš sáhl po tom Body.. když to má tlumící, antikorozni a antivibrační účinky, vzal bych s tím celý vnitřek.
Já bych zbrousil popř. odrezil, základ, na to přetíratelné body a na něj alkyton a nebo tu 930ku, ta je taky good.... jen ne tlumex
A co se týče té dírky, můj názor znáš... bastlit tam kit... jednou tam je dírka a ta se nezatáhne sama od sebe, podlaha není prdel aby se zatahovala
.... a potom nezavaří díru v podlaze Ukaž fotky jak je ta díra velká.
Já bych to vyvařil a máš jistotu, že to bude OK a když na to dáš odrezovač+základ 2x+přelakovatelný body+alkyton tak to musí být dobrý (alkyton má velice dobrou krycí schopnost a dělá celkem silnou vrstvu oproti obyč emailu) proto bych do něj šel