no tak s tím lpg sem to už koupil azatím se toho lpg zbavovat nebudu jezdí to za hodně málo tak mě o neštve a torbo tam nepůjde teda možná pokud se nezblázním a swapnu to za 1.8T ale to si myslím že nehrozí ale určo se časem nějak motor poladí ale to není zatím na řadě
Více foto, ať můžeme kritizovat z těch dvou to vypadá nadějně
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
no nevim to uz rikas pekne dlouho a skutek utek jinak az budes delat ten zadek udelej i nejaky ty uchyty na tu plachtu takhle to budi strasnej dojem ale snad to nekdy udelas pak jeste boky podvozek atd a bude uz to super az to vsechno udelas tak ti to laknu kdyz budes chtit
Škoda Octavia Combi AGR ?kW ?NM, V-max XXTREME, sprint 520, ERG OFF, Kat OFF, Garrett GT1544S, RS paket, Strongflex
Tak a nastalo dilema budu vyndavat plyn začíná mě docela točit a ted pořemýšlím jestli dát webra a nebo dát čtyrklapku z R1 i s karbecema poradtě jestli někdo máte zkušonost díky
Pořád to ještě neni tak fajn přes zimu na tom stejně ještě nechám ruce je tam kopice míst který vyvařit nebo spevnit čeká mě to nalakovat a hlavně interiér a ten se moc netěšim
ale jinak díky za pochvalu
Určitě nevidám nelíbí se mi tam zrcátka a ten hrůzostrašnej spoiler já dám akorát pořádnej lak a možná ještě dám jiný kola a budu si hrát s technikou auta takže udělat pořádně podvozek brzdy a motor
tak ona u nás ty pořádný cesty snad ani nejsou tady je to jak jezdit všude možně jenom ne po pořádný cestě ale třeba se stane zázrak a začnou to tu i opravovat
Tak cesty jsou problémem všude v ČR, ale já spíše reagoval na ty dva posty výše... ("vidat se na cestu") Kdyby to napsal jen jeden, tak mě ani nenapadne otravovat s jazykem, ale dva hned pod sebou, to už mi nedalo...
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Njn já to nějak moc tady neřešim napíši prostě i občas se povede že je špatně už je to nějakej tn pátek co sem chodil do školi a v češtině sem nikdy nebyl moc dobrej
uvidíme na jak dlouho to bude chtěl bych na jaře mít tu první fázi hotovou aby sem se moch taky někam podívat ale na druhou stranu to nebude nejlevnější tak se uvidí jestli to půjde tak jak bych chtěl
Já už sem to koupil s uřízlím předkem a vzadu sem to vzal o dva závity a předek bude asi hodně podobnej ale jakok těžko říct
a dlouho už tam tahle prasárna nebude to je jenom prozatimní už sem objednal podvozek tak bude líp