http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle ti jeste ve sbirce chybiV12 píše:decentka![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
me to staci v origo stavu.....nemusim byt ten tjuner za kazdou cenuSweden píše:tohle ti jeste ve sbirce chybiV12 píše:decentka![]()
Plasy bych dal ale vim že Lada říkal ze v tom termínu je nekde v Milanu nebo kde...V12 píše:mno nevim....ze by Plasy?nebo neco jineho? jen vim, ze v osme uz spat nebudu ani za bramburky.....
jj bylo to hodně dobry i pres to hnusny počasíARV6 píše:Zvooky tak sem nahazej ty data prosimJa budu pryc od 25 cervna do 18 cervence (100 let AR v Milane + more), jinak pak cely leto nic nemam, az pak v zari mam zas kazdej vikend neco... Uvidite na mne neberte ohledy
Pokud budu moct tak moc rad pojedu, minule to bylo luxusni
Na prvni Plasy bych mel bejt generalni sponzor, tak kdyby bylo neco potreba pro KV sekci udelat, staci me kontaktovat....zvooky píše:jj bylo to hodně dobry i pres to hnusny počasíARV6 píše:Zvooky tak sem nahazej ty data prosimJa budu pryc od 25 cervna do 18 cervence (100 let AR v Milane + more), jinak pak cely leto nic nemam, az pak v zari mam zas kazdej vikend neco... Uvidite na mne neberte ohledy
Pokud budu moct tak moc rad pojedu, minule to bylo luxusni![]()
letošní první Plasy 26.6. a druhy 4.9.
Tak holt tam budu chybet, skoda sakra...zvooky píše:jj bylo to hodně dobry i pres to hnusny počasíARV6 píše:Zvooky tak sem nahazej ty data prosimJa budu pryc od 25 cervna do 18 cervence (100 let AR v Milane + more), jinak pak cely leto nic nemam, az pak v zari mam zas kazdej vikend neco... Uvidite na mne neberte ohledy
Tak to je dobrá zpráva, určite se budeme účastnit tak snad bude o nás dobře postaránopavelini píše:Na prvni Plasy bych mel bejt generalni sponzor, tak kdyby bylo neco potreba pro KV sekci udelat, staci me kontaktovat....zvooky píše:jj bylo to hodně dobry i pres to hnusny počasíARV6 píše:Zvooky tak sem nahazej ty data prosimJa budu pryc od 25 cervna do 18 cervence (100 let AR v Milane + more), jinak pak cely leto nic nemam, az pak v zari mam zas kazdej vikend neco... Uvidite na mne neberte ohledy
Ja nevim moc jsem tech srazu neprojel, pry je ješte super Relaxmeeting....ale to je trochu dal a nevim jak tam doskaču s jednotkou...ARV6 píše:Tak holt tam budu chybet, skoda sakra...zvooky píše:jj bylo to hodně dobry i pres to hnusny počasíARV6 píše:Zvooky tak sem nahazej ty data prosimJa budu pryc od 25 cervna do 18 cervence (100 let AR v Milane + more), jinak pak cely leto nic nemam, az pak v zari mam zas kazdej vikend neco... Uvidite na mne neberte ohledy
letošní první Plasy 26.6. a druhy 4.9.![]()
A mezitim neco podobnyho neni?
takže tatka se bude masírovatV12 píše:ja asi urcite ne e... a tata si stejne bere sedmero, takze neeni cim....
no jo ty tech aut mas vlastne malo ja zapomnelV12 píše:ja asi urcite ne e... a tata si stejne bere sedmero, takze neeni cim....
Možná i jo, uvidíme jak vše stihnemV12 píše:tatka jede na svatbu a kundaji se mu nechce![]()
Jinak osma spi, petka rozhozena, trojkou bych nejel a Teckem bych po ceste usnul....A vy nekdo teda jedete???
Jojo chci se jet svezt a zjistit co na to lidiARV6 píše:Coze?![]()
ja asi nepojedu lidi, mam na vikend v planu jarni inspekci na bawu, jindy to nestiham...
Pojedes Golfikem?
Je to tady. Sice malinká, ale zdravá i s maminkou.zvooky píše:Tak pak čekáme na infoAR166 píše:ja pribram ne, my zitra rodime.![]()