Pomoc s výběrem repro

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Pomoc s výběrem repro

Příspěvek od m.artty »

Potřeboval bych v autě vyměnit přední repráčky v palubce. Bohužel maximální velikost co de tam dá nacpat je průměr 100mm a montážní hloubka cca 40mm (čím méně, tím lépe). Počítám s tím, že ať tam nacpu cokoliv, tak to bude při tohle rozměru nic moc. Ale jestli někdo máte nějaké ověřené repro, co hrají aspoň slušně, budu rád za tip.

Předem říkám, že řezat díry to tapeců a dávat větší repro do dveří někam jinam nechci. Maximálně bych mohl hodit něco pod sedačky.....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s výběrem repro

Příspěvek od Chosse »

Martty já tam dal Axtony od zdejšího člena "All" a jsem max spokojen, jsou to koaxiální a musel jsem malinko obříznout ten rámeček v palubce pod tou mřížkou což po montáži té mřížky nejde poznat :wink: zkusím najít jaký to jsou a dám ti to sem :wink:

EDIT: tak v příloze jsou, ty tam mám :wink:
Přílohy
Axton AX100...JPG
Axton AX100...JPG (44.89 KiB) Zobrazeno 1028 x
Není třeba...

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Je i verze s ještě menší montážní hloubkou.
Přílohy
AX100ES.jpg
AX100ES.jpg (44.87 KiB) Zobrazeno 1020 x

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Tak ty tam dostane úplně bez problému, já neměl problém s hloubkou ale spíš s průměrem magnetu, po malinké úpravě to tam šlo taky :wink:
Není třeba...

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Díky za tipy.... Já nevím, proč to uložení repráků vymysleli u Kadetta tak blbě. Pravej se ještě dá vyndat celkem v klidu, ale s levým je to úplně zabité :lol:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

slider

Příspěvek od slider »

Přidám se k tématu když jsem si sehnal repro má 90w a ve předu mam 100w každý repro a to co bych chtěl dát do plata 90w a zapojil ho na rádio který má 4x40W.......může se něco stát že bych spálil třeba rádio když mam 200w zepředu z rádia a napojil bych další repro k rádiu který má 90w ?????.......mam ještě aktivní tubu 400W subwoofer XLOPD ale nejde mě to na ně připojit

Díky za odpověd
Peugeot 205 1.1 r.v 93 Prodáno
BMW e46 330D (135kw) sedan

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Hele každý výrobce udává tzv. maximální výkon což je asi těch 90W nabo 200W a pak RMS což bude míň.Jinak pokud je dáš na rádio bez zesíku nespálíš tam nic ale nebude to hrát tak jak by mohlo :wink:
Není třeba...

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“