Tak to je mazec.. Tolik "stejných" aut a takové různé vysledky.. Škoda že tam není i napsáno jestli jde o serijku, 1.4 nebo 1.6 Jinak pro zajímavost.. Jak si vedla ta tvoje odtučněná oproti serijové 1.6tce?
Ty jo, abych se přiznal, tak jsem takhle jel proti někomu na sprintu úplně poprvý, neříkám že mi to vyloženě nešlo, ale při startu mi hrabaly gumy... atd. celkově jsem tam prostě přijel mávlo se a rozjel jsem se.
Ani nevím kdo měl jaký auto, bylo mi to celkem fuk, prostě jsem dělal kraviny a ještě za to něco dostal
Sakryš..Asi kouknu na Vaše forko a proštuduju to.. Hrozně by mě zajímal ten rozdíl vykuchaný slabší auto VS silnější v seriji.. Jenom sem teda byl překvapenej že vyhrál ten AURIS kterej je o maličko silnější než 1.6tková tigra a přitom je to docela macek.ale asi měla nejlepší díl mezi volantem a pedálama ..
BTW valíš do Vyškova? Můžem porovnat s Pumkou
Ten Auris měl o 30 koní větší výkon jak já a jakýsi proměnný časování ventilů.
Ve zkratce mě to bylo vysvětleno tak, že to znamená: že jeho plnej výkon využívá "už od třeba 3000 ot. až do těch jeho max. to nevím kolik je )
Každopádně se mrkni na to video a 1 a 2 jku jsem byli naproto stejně, ale pak mi tam šla 3jka až na potřetí a ztratil jsem.
Myslím že kdybych ju tam vrzl hned tak by to bylo hooooooodně těsný
Však tvůj výsledek proti němu je dost dobrej
Mě jenom překvapilo že pojel i 1.6stky..Ikdyž když jsi byl 3tí tak tě předjel on, asi nějáká 1.6stka a nějáký si teda předjed určitě musel... Takže to jede určitě fajn
Progresss píše:Však tvůj výsledek proti němu je dost dobrej
Mě jenom překvapilo že pojel i 1.6stky..Ikdyž když jsi byl 3tí tak tě předjel on, asi nějáká 1.6stka a nějáký si teda předjed určitě musel... Takže to jede určitě fajn
Mno až se někde potkáme tak porovnáme..
x16xe co josu v tigrách jsou hrozný motory ty 1,4 (x14xe) jsou mnohem lepší ,točivější ,živější .
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Nezamračená kapota je určitě lepší. Teď to chce jen nalakovat a možná bych tam šoupnul i jiná kola...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
že jo mí tigře kdysi taky slušela ..než jí začla slušet carbon haupna
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Kox: Nazdar, pár dní nazpět jsem taky pořídil Tigru...kdepak seženu ten PB? Seba něco mluvil o tom, že to začíná vyrábět někdo tady v Brně, ale vím kulový Dík
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206